Afvallen Starterskit Aanbieding

Wil je die december kilo’s graag weer kwijt en wil je 2019 goed en gezond beginnen dan is deze aanbieding iets voor jou! Ik ben hierdoor 12 kilo kwijt geraakt in 5 maanden tijd! Alles op een natuurlijke manier en prima vol te houden.

Zowel op de Starterskit met de standaard Dewdrop diffuser als met de Aria Diffuser!!

Incl. een extra 5 ml olie Slique en een 50 ml flacon met Cel-Lite massage olie. Voor uitleg zie https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2592696920770775&set=gm.2284481878456331&type=3&theater&ifg=1

Daarnaast de normale extra’s bij een starterskit: gratis afname van een zyto of itovi scan (heel gericht kijken wat je lichaam aangeeft wat in onbalans is, je mag ook iemand anders laten doormeten) een a4 mapje met extra informatie over de starterskit en het gebruik en gratis rollers, pipetflesje, draagolie en inhaler om gelijk van start te kunnen gaan.

Een kleine greep wat je er mee kunt: verbeteren van je immuunsysteem, anti snurk olie en tegen snottebellen, oliën om hooikoorts tegen te gaan, om je huid te verbeteren, een pijntrio voor pijnlijke spieren en gewrichten te maken, je lichaam te detoxen, verbeteren van concentratie maar ook om heerlijk te ontspannen zo wel lichamelijk als mentaal etc…
Wat kun je er ook alweer mee? Via onderstaande link kun je het nog eens rustig nalezen:

https://www.facebook.com/media/set/

Naast de kit met 12 oliën en de diffuser ontvang je:
* Persoonlijke informatie mapje om met de kit aan de slag te gaan en een gratis scan d.m.v. de Zyto of iTOvi en een persoonlijk protocol om mee aan de slag te gaan met de oliën uit de starterskit. Extra rollers, pipetflesje en draagolie


~Starterskit met Dewdrop diffuser~
Met deze kit kun je een mooi begin maken met het integreren van 100% natuurlijke essentiële oliën in je dagelijks leven.
Wat vind je allemaal in de starterskit?
• Dewdrop Diffuser van hoogwaardig medisch kunststof, waarmee je de oliën op een veilige manier koud kunt vernevelen, waardoor ze ook hun therapeutische waarde behouden. Tip: doe de oliën van young living niet in een standaard diffuser/luchtbevochtiger aangezien de oliën zo puur zijn dat ze dat soort plastic aantasten en dat je zonder dat je dit in de gaten hebt dat ook mee verneveld in huis!
• 12 van de meest gebruikte essentiële oliën van Young Living Essential Oils (elk 5 ml) die in de starterskit zitten, namelijk:
– Lemon
– Lavender
– Frankincense
– Thieves
– PanAway
– RC
– Peppermint
– Purification
– DiGize
– Copaiba
– Orange +
– Stress Away 5 ml met daarbij een rollertje om de olie aan te brengen.

• Om de kwaliteit van de oliën en daarmee ook de kwaliteit van de Premium Starter Kit te kunnen waarborgen werkt Young Living met een zogenaamd ‘Flexoil System’. Dit houdt in dat op het moment dat één of meerdere oliën uit de Premium Starter kit moeilijk of niet leverbaar meer zijn, Young Living deze olie(n) kan vervangen door de volgende oliën: Lemongrass, Citrus Fresh, Tea Tree en Aroma Ease. Er wordt dan altijd vervangen door een olie met een vergelijkbaar gebruik. Elk van deze flexoliën heeft een hoeveelheid van 5 ml.
• Twee zakjes Ningxia Red, een superfood voedingssupplement.
• Tien kleine 2 ml flesjes om olie in te doen, handig om mee te nemen.
• Informatiekaartjes, waaraan je het miniflesje kunt bevestigen om te delen met anderen.
• Een aantal kaarten en folders met informatie over Young Living en de producten.

Deze Premium Starter Kit is de beste keuze om mee te beginnen.Je hebt dan meteen de meest gebruikte oliën (die ook gecombineerd weer veel meer toepassingen hebben) plus een onmisbare diffuser.

Nadat je een kit hebt aangekocht en dus member bent geworden (je zit nergens aan vast), kun je alle producten voortaan met 24% distributeurskorting kopen.
Buiten de kit krijg je een handboek waardoor je meteen aan de slag kunt gaan met jouw kit.

Tevens hoort bij de kit ook persoonlijke begeleiding van mij en toevoeging aan een besloten groep waarin alle kitkopers worden geplaatst. Hierin kun je 24 uur per dag jouw vragen stellen.


**NB: Naast deze kits zijn er nog meerdere starterkits /feelingskits. Mocht je daar meer over willen weten of andere vragen hebben, neem dan even contact met me op.