Losse diffusers

Wil je graag een losse diffuser aanschaffen of 1 extra voor in huis dan zijn deze ook los te koop:

De Dewdrop Diffuser € 69,88

De Dewdrop Diffuser functioneert als aromaverstuiver, bevochtiger en verstuiver in één makkelijk te gebruiken product. Op maat ontworpen met tot vier uur doorlopende verstuiving, automatisch uitschakelen en lichtbesturing; de Dewdrop™ Diffuser geeft uw huis, kantoor of expositieruimte een vleugje elegantie terwijl de lucht wordt gevuld met de verleidelijke geur van etherische oliën. Bij de losse diffuser krijg je een 5ml Lavender en 5ml Citrus Fresh.

De Aria Diffuser € 254, 40
De Aria ™ -verspreider is een unieke, stijlvolle manier om de voordelen van etherische oliën bij u thuis te brengen. Het heeft een massieve Amerikaanse esdoornbasis en een glazen koepel met afstandsbediening om de diffuser aan te sturen, ontspannende veelkleurige led-lampjes en een aantal rustgevende, ingebouwde geluiden. De Aria Diffuser wordt geleverd met gratis 5 ml flesjes etherische oliën van Tangerine(mandarijn) en Pepermunt.
 
 

De Lantern Diffuser (Lantaarn) € 93,17

Breng sfeer in huis met de Lantern verstuiver. Transformeer je huis met de geur van je favoriete etherische olie en deze prachtige lantaarn van metaal en glas. De Lantern verstuiver kan langer gebruikt worden en heeft 11 lichtfuncties, waaronder een flikkerende kaars, en is perfect voor elke omgeving en gelegenheid.

De verstuiver is tevens een luchtbevochtiger en één van de meest veelzijdige verstuivers van Young Living.De Lantern verstuiver bevat 200 ml water. In de hoge stand kan de verstuiver 5 uur gebruikt worden en in de lage stand 8 uur. De verstuiver kan tot wel 10 uur gebruikt worden – 1 minuut aan, 1 minuut uit – als er gekozen wordt voor de periodieke stand*.

*Afhankelijk van het soort etherische olie en het aantal druppels.Inclusief Lavender (5 ml) en Citrus Fresh (5 ml).

Als u een diffuser wilt bestellen klik dan hier