Young Living

Young Living (YL) werd in 1993 opgericht door D. Gary Young. Gary richtte het bedrijf op, toen hij genezen was, nadat hij door een ongeluk in een rolstoel was beland.

Tijdens zijn zoektocht naar die genezing kwam Gary in aanraking met aromatherapie. En omdat hij als boerenzoon altijd al

gefascineerd was door de natuur, sprak deze geneeswijze hem enorm aan. Die fascinatie groeide toen hij weer kon lopen.

Inmiddels zijn we ruim twintig jaar verder en is Young Living van een organische kruidenboerderij uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met meer dan drie miljoen leden.

Gary’s vrouw Mary Young is momenteel CEO van Young Living en zij gelooft heilig in ‘Leading by Example’.

Gary houdt zich bezig met de ontwikkeling van producten, werkt nog steeds mee op de boerderijen en zet zich in voor de Young Living Foundation.

Het bedrijf draait niet alleen meer om de essentiële oliën maar ook om de andere met essentiële olie verrijkte producten die mensen in staat stellen om op elk gebied in hun leven hun welzijn te bevorderen. Young Living is vastbesloten om een verschil te maken, of zoals Gary en Mary zelf zeggen: ”We don’t make a product for a profit, we make it for a purpose.”

Uit deze gedachte is de Young Living Foundation ontstaan.

Een aantal redenen waarom wij voor Young Living hebben gekozen:

* Young Living heeft al meer dan 20 jaar ervaring als wereldleider in onderzoek naar en destillatie van essentiële oliën.

* Om de geleverde kwaliteit te blijven waarborgen wordt iedere partij olie aan strenge tests onderworpen. Zowel door YL zelf als ook door derden.

* Young Living heeft de verbouwing van alle planten in eigen beheer op hun eigen boerderijen, die over de hele wereld verspreid staan.

* Deze boerderijen zijn geopend voor publiek, zodat je zelf kunt ervaren hoe het allemaal in zijn werk gaat.

* Young Living heeft het allergrootste aanbod in enkele oliën en in blends.

* Young Living heeft tevens producten die inzetbaar zijn op elk gebied van je leven, zowel in als buitenshuis.

* Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij het verbouwen van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd.

* Young Living geeft een Seed to Seal-garantie. Ze hebben alles in eigen beheer, van het zaadje tot aan de verzegeling van het flesje.

* Young Living biedt veel meer dan alleen olie. Ze hebben bijvoorbeeld een eigen Foundation en helpen kinderen over de hele wereld.