Agenda

Lijkt het je leuk dat ik bij je thuis of bijv. bij een vereniging of buurt huis kom vertellen over de oliën of een workshop op locatie? Stuur me dan een berichtje via het contact formulier en ik denk graag met je mee over de mogelijkheden…

Klik hier voor meer informatie over de workshop

Datum Raindrop training 3 september 2020: 9.30 tot 16.00

Raindrop techniek toepassen in je eigen praktijk/massage salon. Een Raindrop cursus incl. lesboek en gezonde lunch excl. Raindropkit.

Klik hier voor meer informatie over de Raindrop training

Vrijdagavond 11 september – Workshop eigen producten maken, tevens uitleg over het gebruik van essentiële oliën, zie kopje workshop onder agenda voor meer uitleg (opgave via contact formulier) 20.00 tot 22.00  (Locatie Appelscha)

HEERLIJKE ONTSPANNENDE VERWENDAG (najaar 2020 nieuwe data)

Lijkt het je niet zalig, de dag beginnen met een kopje thee/koffie met wat lekkers en dan een heerlijke ontspannende dag tegemoet gaan waarbij jij als persoon helemaal in de watten word gelegd.

Wil je een meer weten over de oliën en wil je gastvrouw zijn voor een info avond met de oliën? Dit kan ook bij je thuis of op locatie. Stuur me dan een berichtje via het contactformulier. De gastvrouw ontvangt altijd een leuk olie bedank pakketje.

Stuur een berichtje via het contactformulier voor meer informatie.