Agenda

Lijkt het je leuk dat ik bij je thuis of bijv. bij een vereniging of buurt huis kom vertellen over de oliën of een workshop op locatie? Stuur me dan een berichtje via het contact formulier en ik denk graag met je mee over de mogelijkheden…

Klik hier voor meer informatie over de workshop

Vrijdagavond 26 Juni – Workshop eigen producten maken met als thema ” Summervibes”, tevens uitleg over het gebruik van essentiële oliën, zie kopje informatieavond onder agenda voor meer uitleg (opgave via contact formulier) 20.00 tot 22.00  (Locatie Appelscha)

Vrijdagavond 10 Juli – Workshop eigen producten maken met als thema ” Summervibes”, tevens uitleg over het gebruik van essentiële oliën, zie kopje informatieavond onder agenda voor meer uitleg (opgave via contact formulier) 20.00 tot 22.00  (Locatie Weerselo)

HEERLIJKE ONTSPANNENDE VERWENDAG (najaar 2020 nieuwe data)

Lijkt het je niet zalig, de dag beginnen met een kopje thee/koffie met wat lekkers en dan een heerlijke ontspannende dag tegemoet gaan waarbij jij als persoon helemaal in de watten word gelegd.

Wil je een meer weten over de oliën en wil je gastvrouw zijn voor een info avond met de oliën? Dit kan ook bij je thuis of op locatie. Stuur me dan een berichtje via het contactformulier. DE gastvrouw ontvangt altijd een leuk olie bedankt pakketje.

Stuur een berichtje via het contactformulier voor meer informatie.