BLOOM producten

Wat je huidtype ook is, BLOOM by Young Living helpt je huid er helderder uit te laten zien en een egale teint te herstellen! Het bevat een verhelderend huidverzorgingssysteem en een schoonheidsdrankje, Collagen Complete, dat de gezondheid van de huid zowel extern als intern ondersteunt. Met de inzet van Young Living’s Seed to Seal® helpt BLOOM by Young Living om je huid te revitaliseren en te verjongen door deze een natuurlijke uitstraling te geven met onze gepatenteerde producten.

Bekijk hier de video over de toepassing van deze prachtige producten;

Al deze producten bevatten collageen maar wat doet nou collageen?

Collageen is heel belangrijk voor je algehele gezondheid. Het helpt niet alleen je huid, maar zit ook in spieren, botten en je kraakbeen. Af en toe een extra dosis kan dus geen kwaad. Het kan helpen bij:

1. Huidelasticiteit

Collageen zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft. Dit zorgt voor een stralendere en vollere huid en gaat dus huidveroudering tegen. Echter verlies je vanaf eind twintig ongeveer 1% collageen per jaar. Het is dus belangrijk om de collageenproductie te helpen.

2. Beschermt de organen

Het bindweefsel rondom de darmen beschermt de spijsvertering. Collageen is hier een onderdeel van.

3. Opbouwen van spieren

Collageen helpt niet alleen de huid, ook voor spieren is het zeer belangrijk. Het bevat glycerine, wat de spieren voorziet van voldoende voeding.

Wat doet collageen voor de huid?

Collageen zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft. Elasticiteit in de huid zorgt ervoor dat de huid strakker en stralender is. Vanaf eind 20 verlies je ongeveer 1% collageen per jaar. Het verlies van collageen zorgt dus voor huidveroudering. Nu zal je wel denken: Ik moet nu een crème met collageen halen. Helaas ga je geen crème vinden waar dit op de ingrediëntenlijst staat. Dit is simpelweg omdat de onderdelen van collageen groter zijn dan de poriën die het op moeten nemen. Daarom is het belangrijk om de juiste ingrediënten in je huidverzorging te hebben die de productie op gang helpen.

Bekijk hieronder de nieuwe gelanceerde producten, klik op de foto’s om de producten in de webshop te bekijken:

BLOOM by Young Living Brightening Cleanser, een gezichtsreiniger met natuurlijke ingrediënten, onthult een stralende huid en maakt deze heerlijk zacht. BLOOM Brightening Cleanser bevat plumeria-extract, hyaluronzuur en pracaxi-olie; ingrediënten die de huid reinigen en hydrateren.
De BLOOM by Young Living Brightening Skin Care Collection is ontwikkeld om doffe huid, die haar glans verloren heeft, opnieuw tot leven te brengen met natuurlijke ingrediënten. De producten in deze collectie bevatten de kracht van Sheerlumé Brightening Complex, dat de huid laat stralen en er mooi uitzien.

Doffe huid? BLOOM by Young Living Brightening Essence Cream is het antwoord. Deze gelachtige essence hydrateert niet alleen de huid, maar verbetert ook de structuur ervan. Verfrist de huid en laat deze stralen.

BLOOM by Young Living Brightening Lotion, met Sheerlumé Brightening Complex en natuurlijke ingrediënten, laat de huid stralen en er mooier uitzien. BLOOM is lichtgewicht, hydrateert en versterkt de huid zodat deze goed gehydrateerd blijft.

BLOOM is geformuleerd met pilipulp-olie afkomstig van boerderij en distilleerderij Happy Pili in de Filipijnen. De olie wordt volgens de Seed to Seal® -kwaliteitsstandaard geproduceerd. Pilipulp-olie komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en heeft verzorgende, hydraterende eigenschappen.

De BLOOM by Young Living Brightening Skin Care Collection is ontwikkeld om oneffen huid een natuurlijke gloed te geven en bestaat uit producten die alleen natuurlijke ingrediënten bevatten. De producten in deze collectie bevatten de kracht van Sheerlumé Brightening Complex, dat de huid laat stralen en er mooi uitzien.

Een flesje vol goeds… of ja, tien flesjes!
BLOOM Collagen Complete bevat maar liefst 10.000 mg vloeibaar mariencollageen (Peptan). Daarnaast bevat dit product gojibessensap, CoQ10, jasmijngroene thee-extract en versterkende vitaminen en mineralen. En het smaakt heerlijk naar gojibessen en citrusvruchten!


De unieke formule is verrijkt met onder andere Grapefruit+, Lemon+ en Lime+. Collagen Complete is bedoeld als aanvulling op de producten in de BLOOM-productlijn.
Dankzij de handige portieverpakkingen kun je iedere dag opnieuw stralen.

De unieke formule is verrijkt met onder andere Grapefruit+, Lemon+ en Lime+. Collagen Complete is bedoeld als aanvulling op de producten in de BLOOM-productlijn.

Dankzij de handige portieverpakkingen kun je iedere dag opnieuw stralen.