Cursus Raindrop Massage Techniek

~RAINDROP TECHNIEK TOEPASSEN IN JE EIGEN PRAKTIJK/MASSAGE SALON~

Puur! met Olie organiseert een twee daagse Raindrop cursus incl. lesboek en gezonde lunch excl. Raindropkit.

De kosten voor de cursus bedragen €200,- excl. BTW

Opgeven kan via het contactformulier.

Bij een bevestiging via de mail is je plaats definitief.

Betaling van de cursus worden vooraf aan je gefactureerd middels een factuur die je krijgt per mail.
Voor meer informatie over de raindropmassage klik hier: Raindropmassage

Training:
Raindrop Techniek Massage Training
1 Dagdeel praktijk (4 à 5 uur) + 1 terugkom dagdeel (2 uur) waarin je laat zien hoe jij, na oefening, de techniek beheerst.

Inclusief:
Cursusmap, koffie/thee en gezonde lunch.
Je dient zelf te zorgen voor een proefpersoon voor beide dagen op wie je de behandeling mag geven. Als er voldoende personen zijn tijdens de training dan oefen je op elkaar.

De 2e lesdag wordt samen overeengekomen met de cursist en vindt meestal binnen 12 weken plaats na de eerste cursus dag zodat je thuis of in je praktijk nog kunt oefenen

Tip!
Bespreek je deze training met 2 personen dan krijgen jullie allebei  € 25 korting en heb je meteen een proefpersoon om op te oefenen. De training duurt dan uiteraard wel een hele dag voor de praktijk en ruim een halve dag voor de terugkomdag.

Na een geslaagde terugkomdag mag je de Raindrop Techniek toepassen in je praktijk of salon.

Je dient  zelf een Raindrop Techniek Kit aan te schaffen want je moet na de 1e dag en vóór de terugkomdag minimaal 10-15 personen zelf behandelen om te oefenen. Deze kun je via mij bestellen met ruim € 25 korting op de reguliere verkoopprijs. Je ontvangt hem dan samen met de cursusmap op de 1e cursusdag.

Indien je de kit zelf bestelt of wilt bestellen, dien je member te zijn (of te worden) van Young Living. Je ontvangt dan zelfs 24% korting op de reguliere verkoopprijs. Neem voor meer informatie hierover contact met mij op het contact formulier.