Diffuser mix

De beste combinaties voor in je diffuser met de oliën uit de starterkit

Maar hoe werkt dat nou precies?

Een aroma diffuser is een apparaat wat helpt je huis fris en vrij van geurtjes te houden. Het helpt de luchtvochtigheid op peil te houden. Na het toevoegen van essentiële olie aan het water krijgt de verneveling een lekkere geur die jouw huis vult. Het is dus een simpele en effectieve manier om te zorgen dat jouw huis fris en lekker ruikt. Met de 100 % natuurlijke oliën van Young Living creëer je niet alleen een heerlijke geur maar heeft het ook nog een mentale of lichamelijke wering.

Het verdampen van essentiële oliën met een diffuser is zeer milieuvriendelijk en zeker niet schadelijk voor jou, je huisdieren of je planten. Integendeel zelfs; het gebruik van een diffuser bevorderd jouw geest en lichaam en bevordert de hoedanigheid van je huisdieren en planten. Als je maar de goede kwalitatieve oliën gebruikt.

Door middel van kleine, maar frequente trillingen ontstaat er een koude verneveling en verspreid een diffuser luchtvochtigheid en de toegevoegde essentiële olie. Zo blijven de moleculen van de olie intact. Afhankelijk van het soort olie heeft de diffuser ook een therapeutische werking. Verschillende oliën hebben verschillende effecten op het lichaam en de geest.

Zo kan je stress verminderen met geuren als lavendel en orange, die een ontspannende werking hebben op je geest en lichaam. Je kan met purification, rc en thieves olie een verkoudheid of zelfs griep tegengaan en bestrijden. Deze geuren openen de neus en bevorderen de ademhaling. Elke geur heeft zo zijn eigen krachten en werkingen.