Endoflex

Omschrijving olie: De olie zorgt voor het behoud van de algehele vitaliteit door de combinatie van essentiële oliën dat diverse systemen in het lichaam ondersteunen (klieren, bloedsomloop, luchtwegen, zenuwstelsel, voortplantingsorganen, enz). Naast het verbeteren van je welzijn, biedt het ook ondersteuning om je gewicht onder controle te houden en geeft ondersteuning bij de hormoonhuishouding. Het kan verlichting geven bij opvliegers, krampen en PMS.

Het in balans brengen van hormonen hangt van vele factoren af. En omdat ieder lichaam verschillend is, kan de éne olie beter werken dan de ander, of een combinatie van verschillende oliën kunnen ook verlichting geven bij menstruatiepijn en andere hormonale klachten. Ook voor mannen zijn de essentiële oliën EndoFlex, Dragon Time en Mister een natuurlijke remedie voor de prostaat. Ze helpen allen bij het in balans brengen van hormonen.

Gedocumenteerd gebruik: Bijnieren, depressief, gewichtsverlies, hormoonhuishouding (balans), hyper- en hypo thyrodie (schildklier), menstruatie (pijn, krampen), nieren, opvliegers, PMS, prostaat en stofwisseling (verbetering).

Invloed lichaam stelsel: Hormoonstelsel

Aromatische invloed: Emotioneel kalmerend en brengt balans

Mentale spirituele invloed: EndoFlex promoot emoties van ontspannen, balans en eigenwaarde. Het helpt ons met het loslaten van emoties van ziekte, moeheid, controle en vast zitten. De olie zal je helpen om balans te vinden tussen pret maken en serieus zijn, je kunt het verleden loslaten en openstaan voor nieuwe manieren en inzichten zodat je verder kan.

Invloed Chakra: Opent heiligbeen-, zonnevlecht-, keel-, en derde oog chakra

Gebruik: verdund – 50:50 verdunning (1 deel essentiële olie: 1 deel V6/ plantaardige basisolie).

Hoewel het kan worden gebruikt als een voedingssupplement, is het raadzaam niet te gebruiken op deze manier voor kinderen onder de 6 jaar.

Tips:

Diffuse 30 minuten, 3x per dag voor ondersteuning voor hormonale balans en endocriene stelsel.

Het ondersteunt de pijnappelklier, hypofyse, thymus, bijnier en bijschildklier. Gebruik EndoFlex samen met de oliën myrrhe of myrtle als natuurlijke remedies voor schildklier problemen, waaronder hyper-, en hypothyreoïdie.

Breng 2 -4 dr. op onderrug, schildklier, lever, klieren, nieren, bijnieren gebieden.

Gebruik olie:

Hormonaal: In de ochtend en avond smeren op je onderbuik net boven je schaambeen. 1 op 1 verdunnen met een huidolie/draagolie. Of op je hiel, zie plaatje van de voet.

Bijnieren: In de ochtend en avond smeren op je rug ter hoogte van je nieren of in het midden van de onderkant van je voet (reflexpunt van je bijnieren)

Schildklier: In de ochtend en avond smeren op de onderkant van je dikke teen (reflexpunt van je schildklier) of op je halsstreek ter hoogte van de schildklier