Glas geblazen diffusers

Alweer een jaar geleden dat we onze collectie uit konden breiden met deze twee prachtige hand geblazen glas diffusers. De Artisan Lustre diffuser staat in mijn praktijk en ik ben er nog elke dag blij mee. Je kunt hem niet alleen als diffuser gebruiken maar ook als losse lamp. Ideaal als toevoeging bij je interieur.

Lustre Artisan Diffuser

Een glas geblazen diffuser. Het unieke, lamp-achtige ontwerp van de Lustre Artisan Diffuser verspreidt zacht licht dat mooi aansluit op de ultrasone verstuiving van etherische olie.De glazen hoes wordt met de hand vervaardigd waardoor de verstuiver een unieke aanvulling is op iedere inrichting.

De Lustre Artisan Diffuser is afkomstig uit de Parelrivierdelta in China. De plek is al honderden jaren een toevluchtsoord voor ambachtslieden, dichters en schilders.

Inclusief gratis Peppermint (5 ml) en Young Living Citrus Fresh®.De verstuiver heeft een hoge stand (tot zes uur) en drie timeropties van 60, 90 of 120 minuten.De intervalmodus heeft een looptijd van ongeveer twaalf uur. De verstuiver staat in deze stand afwisselend dertig seconden aan en dertig seconden uit.

Er zijn acht verschillende LED-lichtopties die onafhankelijk van de verstuiveroptie gebruikt kunnen worden.

De verstuiver heeft een bereik tot wel 35 vierkante meter.

Inhoud: 130 ml Gewicht: 660 g Afmeting: 25 x 16,5 cm

Lucia Artisan Diffuser

Bezit een elegante Lucia Artisan Diffuser en wees de afgunst van uw familie en vrienden. Elke Lucia-glaskap is handgemaakt door een meester-glasblazer die jarenlang is opgeleid in de glaskunst, waardoor elke Lucia-diffuser een uniek kunstwerk is dat het decor van uw huis zal verlichten. 

Het unieke, lampachtige ontwerp creëert zacht, etherisch licht, een stralende zintuiglijke metgezel terwijl de ultrasone diffusie uw huis vult met uw kenmerkende etherische oliegeur. Inclusief gratis 5 ml Peppermint en Citrus Fresh etherische oliën Hoge diffusiemodus die tot drie uur of 60, 90 of 120 minuten kan duren met drie verschillende timeropties. 

Intermitterende diffuser modus waarmee het tot 6 uur kan werken, afwisselend 30 seconden aan en 30 seconden uit.

  • Acht verschillende LED-lichtopties die onafhankelijk van de diffusorfunctie werken.
  • Dekkingsgebied van de diffusor tot 35 vierkante meter.