Great day protocol

Ben je ooit wakker geworden met het gevoel niet te stoppen en klaar om de hele dag te stralen? Misschien ken je iemand die deze energie en vertrouwen uitstraalt bij het starten van de dag.

Of je nu een ochtendmens bent of niet, het valt niet te ontkennen dat de eerste momenten van je dag het belangrijkst zijn.

Door etherische oliën in je ochtendroutine op te nemen, kun je, je mentaal versterken en je zelfvertrouwen vergroten, zodat je, je dag op een sterke plek kunt beginnen.

Het op verschillende manieren aanbrengen en mengen van specifieke oliën kan helpen om de juiste mentaliteit te manifesteren en je doelen verwezenlijken. Daarom heeft de oprichter van Young Living, D. Gary Young, een stimulerende routine voor essentiële oliën samengesteld, Gary’s Great Day Protocol. Bekend om zijn visie en geloof in het nastreven van die visie ondanks obstakels, was er nooit een doel te groot of onmogelijk voor Gary om dit te bereiken.

De vier verheffende oliën in Gary’s Great Day Protocol omarmen dit gevoel, en wanneer ze samen worden gebruikt, zijn ze een krachtige manier om elke dag te beginnen met intentie en empowerment (om nog maar te zwijgen van, je zult geweldig ruiken).Het is binnen de dagelijkse rituelen en het voeden van het innerlijke zelf dat de veerkracht en het optimisme manifesteert die we nodig hebben om onze grootste dromen te verwezenlijken en de dag vol energie in te gaan!

Great Day challenge, we starten op 11 januari, doe je ook mee? De oliën zijn ook los te bestellen. Tijdens deze challenge ontvang je 30 dagen lang filmpjes en inspiratie om een betere versie van jezelf te worden!

Meld je aan via deze link:

https://www.facebook.com/groups/2374022972743599/?ref=share

Wil je lekkerder in je vel zitten, kan je wel wat meer positiviteit en rust in je lichaam gebruiken? Doe dan mee aan onze challenge en sta versteld van de mentale sprong die je gaat maken deze maand!

Tijdens deze challenge geven we je inzichten over de invloed van je mentale brein maar ook tips om je mindset hierin te veranderen/verbeteren.

Haal het beste uit jezelf!!

Valor: op je polsen en lekker inhaleren. Affirmatie:Ik ben geaard, stabiel en in balans of ik ben vol goede moed.

Joy: op je hart smeren. Affirmatie: Ik ben vol optimisme.

Highest Potential:Rondom je navel smerenAffirmatie: Ik ben in harmonie of ik heb een onconditionele liefde voor iedereen om mij heen.

White Angelica: In je aura zetten Affirmatie: Ik ben veilig en beschermd of ik neem alleen het goede tot mij.

Pluk de dag met Gary’s Great Day challenge!

Start op 11 januari 2021