Hooikoorts

Het hooikoorts seizoen komt er weer aan! Zorg dat je alles in huis hebt voordat de pollen weer rond dwarrelen.

Mijn man had hier altijd erg veel last van en alleen door neusspray met bijnierschorshormoon en tabletten was dit onder controle!

Hier wilde hij wel vanaf en sindsdien gebruikt hij een neus inhalor met lemon, peppermint en lavender en hij heeft geen last! ‘s nachts de diffuser aan met dit trio op de slaapkamer helpt ook of een neusspray!

Beginnen je klachten pas later dan is het wel verstandig om nu al te beginnen met de oliën om zo je immuunsysteem op scherp te zetten en deze sterker word. Je bouwt als het ware al een spiegel in je bloed op tegen de pollen stofjes waar je overgevoelig voor bent.

Het werkt heel goed op allerlei allergiëen! Je kunt ze diffusen, in een rollertje stoppen, in een neusinhaler of zelfs als neusspray.
Maar uiteraard kun je ze ook voor vele andere dingen inzetten!!

Ben jij in het bezit van een starterskit?? Dan kan je gelijk aan de slag!! Want met Lavender, Peppermint en Lemon ben jij goed voorbereid op de pollen!

• Last van branderige ogen? Doe een druppel Lavender op je duim en duw deze 2-3 min tegen je gehemelte.. En je zult merken dat het branderige gevoel wegtrekt.

• Preventief smeren met de mix tegen alle vervelende hooikoorts kwaaltjes? 15 dr. Lavender + 15dr. Peppermint + 15dr. Lemon in een 10ml rollerbalflesje aanvullen met draagolie. Deze mix rol je achter in je nek, achter je oren of 2 tot 3 keer per dag onder je tenen (Vitaflexpunten van je holtes, neus en ogen)

Ook kun je de 3 oliën in een neusinhaler doen en 4 tot 5 keer daags inhaleren bij opkomende klachten! 5 druppels van elke olie op de wattenstaaf druppelen. Uurtje in laten trekken en klaar is je inhaler voor 3 tot 4 weken. (Afhankelijk van inhalatie)

• Met een druppel Lemon in een glas water iedere ochtend (of toevoegen aan je NingXia) houdt je je immuunsysteem goed op pijl en ben je weerbaarder!

Heb jij geen starterskit? Dan kun je de oliën ook los van de kit aanschaffen. In een handiges set of als losse oliën:

Lavender: 15ml
Peppermint: 15ml
Lemon: 15ml