Kidscents DreamEase

DreamEase olie voor kinderen creërt een omgeving voor een rustgevende en vredige slaap. Zacht en ondersteunend speciaal samengesteld voor kinderen! Gebruik in de diffuser voor het slapengaan of smeer op de onderkant van de voeten om heerlijk te ontspannen.

Wat zit er in DreamEase:

Er zitten acht verschillende essentiële oliën in:

  • Lavender (Lavandula angustifolia) kan je helpen ontspannen, tot rust komen voor het slapen gaan en zelfs de stress verlichten. Zijn in evenwicht brengende eigenschappen creëren een harmoniserende atmosfeer wanneer verspreid.
  • Geranium (Pelargonium graveolens) helpt je ontspannen en een gezonde huid ondersteunen! Traditioneel gebruikt ter ondersteuning van de bloedsomloop en het zenuwstelsel, ligt een groot deel van de kracht in het vermogen om lichaamsweefsels te revitaliseren.
  • Roman Chamomile (Chamaemelum nobile) zorgt voor innerlijke rust. Het is een kalmerende olie die goed resoneert met volwassenen, kinderen en dieren! Verzachtend voor alle huidtypen, wordt het veelvuldig gebruikt in huidpreparaten in Europa. Romeinse kamille is ook gunstig bij toevoeging aan massageolie voor verlichting van spierongemakken na inspanning.
  • Tangerine (Citrus reticulata) bevat esters en aldehyden die kalmeren. Rijk aan d-limoneen helpt het om een ​​gezond leefstijlregime te handhaven.
  • Bergamot (Citrus bergamia) Deze essentiële olie heeft een kalmerende geur die de geest en het lichaam ontspant. Het heeft een lange geschiedenis van gebruik voor de vette en onrustige huid.
  • Sacred Frankincense (Boswellia sacraa) bevat veel sesquiterpenen die het limbische systeem van de hersenen stimuleren en oxygeneren, wat helpt onze stemming te verbeteren en ons helpt ontspannen (stress overwinnen). Dit wordt beschouwd als de originele olie die aan baby Jezus is gegeven.
  • Valerian (Valeriana officinalis) van de wortel wordt al eeuwenlang gebruikt. Gedurende de laatste drie decennia is het klinisch onderzocht vanwege zijn ontspannende eigenschappen. Onderzoekers hebben de sesquiterpenen, valereninezuur en valeron vastgesteld als de actieve bestanddelen die een kalmerende en herstellende werking hebben op het centrale zenuwstelsel. Duitse gezondheidsautoriteiten hebben valeriaan uitgesproken als een effectief hulpmiddel voor de behoeften van het lichaam *.
  • Rue (Ruta graveolens) Emotioneel is het ontspannend en bevrijdend.
  • Carrier Oil – Kokosolie en glycerine (caprylzuur / caprinezuurtriglyceride)

Gedocumenteerde Toepassingen: Helpt bij ontspanning en ontspanning voor het slapengaan of op elk moment van de dag, waar rust gewenst is. Bevordert een rustgevende en vredige slaap.

Aromatische Invloed op de geest: Stil en ontspannend.

Spirituele en emotionele invloed: Deze olie helpt kinderen en dieren om zich te concentreren en  hun hoofd en lichaam te kalmeren na een emotionele of gestreste dag.

Soms, zelfs als kinderen moe zijn, gaat hun hoofd door van overmatige stimulatie. Dit zal kinderen leren hoe ze mogen ontspannen en gezonde slaapgewoonten kunnen creëren zonder al te veel weerstand.

Welke Chakra:Sacrale, solaire plexus, keel, derde oog en kruinchakras.

Gebruik: onverdund vanaf 2 jaar

Gebruik enkele druppels (2-4) op de oren, polsen, nek of voeten

Kan deze olie worden gebruikt voor Dieren?

Ja! Gebruik het zeker voor honden en paarden. De dieren houden van de oliën van de kinderen, omdat ze zo zachtaardig zijn! Zet je hond van kop tot teen voor het slapengaan om ze te helpen om in de rust te komen.

Opmerking over dieren: bepaalde oliën kunnen zeer toxisch zijn voor katten. Vooral citrusproducten en oliën die niet van therapeutische kwaliteit zijn! Raadpleeg uw dierenarts als u twijfelt over het aanbrengen van etherische olie op uw huisdier.

Wat zijn de veiligheidsmaatregelen?

Als u zwanger bent of onder de zorg van een arts bent, raadpleeg dan uw arts als u twijfelt. Verdunning niet vereist; geschikt voor iedereen behalve de meest gevoelige huid.