Lavendel Oogst Utah (Amerika)

De boerderijen van Young Living zijn uniek in de industrie en zetten de standaard voor de distillatie van etherische oliën. Daarom spelen de boerderijen een belangrijke rol in hun Seed to Seal® proces en hun doel om iedereen kennis te laten maken met krachtige etherische oliën.

Ze investeren ongekend veel tijd en middelen om er zeker van te zijn dat deze standaarden van het grootste belang zijn bij hun eigen boerderijen, partnerboerderijen en gecertificeerde Seed to Seal leveranciers zodat je het beste van de natuur in handen krijgt.

De Young Living Lavender Farm and Distillery is een iconische lavendelboerderij. Niet alleen voor Young Living, maar ook voor de wereld van etherische oliën en wellness. Deze lavendelboerderij ligt in Mona, Utah, op korte afstand van de Young Living Global Headquarters. Hier vinden verschillende evenementen, waaronder het Lavender Day festival en de Essential Oils and Animals Conference, plaats.

Bekijk hier de oogst op dit prachtige filmpje:


Oliën afkomstig van deze boerderij:

Lavender olie, Clary Sage olie, Goldenrod olie, Juniper Olie, Melissa olie en White Fir olie. De lavendelvelden zijn ruim 650 hectare groot en op de boerderij bevindt zich één van de grootste distilleerderijen voor etherische olie ter wereld.