Little Oilers Starter Kit met Uil diffuser

Een basispakket voor de allerkleinsten, de Uil diffuser voor op de baby kamer met daarbij 5 prachtige oliën om gelijk mee aan de slag te gaan. Maar let op! Dit is een tijdelijke aanbieding deze set komt nog niet definitief op de Nederlandse markt. Op = op. Ook voor de oudere kinderen prima geschikt om in te zetten. Nu voor 144,97 i.p.v. 203.87

Je krijgt er een gratis cadeaupakket bij om het helemaal compleet te maken;

Met deze kit kun je een mooi begin maken met het integreren van 100% natuurlijke essentiële oliën in je dagelijks leven samen met je baby/kind. Uiteraard zijn er nog tal van ander oliën in het assortiment die elk weer allerlei toepassingen hebben. Wat vind je allemaal in deze Little oilers starterskit?

• De Feather the Owl diffuser. Breng rust en ontspanning in de slaapkamer. Als je baby/kindje lekker slaapt dan kan jij ook genieten van een ontspannen nachtrust. Maak bedtijd nog leuker met deze schattige, veelzijdige uil – het is een luchtbevochtiger, verstuiver, nachtlampje en muziekdoosje in 1. Feather the Owl heeft tien verschillende LED-lichtopties en vijf witte ruisgeluiden.

De pootjes zijn aanraakgevoelig. Geschikt voor al je favoriete oliën, inclusief onze KidScents melanges.
Drie verschillende standen. De hoge modus loopt ongeveer 5-6 uur, laag ongeveer 8 uur en interval ongeveer 10 uur (1 minuut aan, 1 minuut uit).

Ingebouwde speaker met vijf verschillende geluidsopties waaronder regen, vogels, regen, baarmoedergeluiden en slaapliedjes.

Bestel hem vandaag nog!!!