Losse diffusers

Wil je graag een losse diffuser aanschaffen of 1 extra voor in huis dan zijn deze ook los te koop:

De Uil Diffuser incl. 5 ml lavendel

Maak kennis met onze leukste verstuiver tot nu toe: Feather the Owl. Maak bedtijd nog leuker met deze schattige, veelzijdige uil – het is een luchtbevochtiger, verstuiver, nachtlampje en witte ruismachine. Feather the Owl heeft tien verschillende LED-lichtopties en vijf witte ruisgeluiden.

De pootjes zijn aanraakgevoelig. Geschikt voor al je favoriete oliën, inclusief onze KidScents melanges.

Drie verschillende standen. De hoge modus loopt ongeveer 5-6 uur, laag ongeveer 8 uur en interval ongeveer 10 uur (1 minuut aan, 1 minuut uit).

Ingebouwde speaker met vijf verschillende geluidsopties waaronder regen, vogels, regen, baarmoedergeluiden en slaapliedjes.

De Dewdrop Diffuser  incl. 5ml Lavender en 5ml Citrus Fresh.

De Dewdrop Diffuser functioneert als aromaverstuiver, bevochtiger en verstuiver in één makkelijk te gebruiken product. Op maat ontworpen met tot vier uur doorlopende verstuiving, automatisch uitschakelen en lichtbesturing; de Dewdrop™ Diffuser geeft uw huis, kantoor of expositieruimte een vleugje elegantie terwijl de lucht wordt gevuld met de verleidelijke geur van etherische oliën. 

https://youtu.be/Dy_tbf8Y4-0

De Desert Mist Diffuser incl. Citronella (5 ml) en Orange (5 ml). 
 
De Desert Mist Diffuser is een verstuiver en bevochtiger en heeft verschillende opties, waaronder hoge, lage en onderbroken looptijden zodat je huis of kantoor tot wel tien uur lang heerlijk ruikt. Bevat tien LED-lichtopties.
Verstuif etherische olie om een ontspannen sfeer te creëren, vervelende geurtjes te verwijderen en een sfeer van rust en balans te verspreiden.
 
De looptijden:
Hoog – 5 uur.
Laag – 8 uur.
Interval (1 minuut aan/1 minuut uit) – 10 uur.
De elf lichtopties kunnen onafhankelijk van de verstuiver aan- of uitgezet worden.
De verstuiver heeft een flikkerende kaarsoptie.
De verstuiver heeft een wisselende kleuroptie, waarbij er geleidelijk aan van kleur veranderd wordt.

De Aria Diffuser incl. 5 ml Tangerine en 5 ml Peppermint

De Aria ™ -verspreider is een unieke, stijlvolle manier om de voordelen van etherische oliën bij u thuis te brengen. Het heeft een massieve Amerikaanse esdoornbasis en een glazen koepel met afstandsbediening om de diffuser aan te sturen, ontspannende veelkleurige led-lampjes en een aantal rustgevende, ingebouwde geluiden.

De Rainstone diffuser incl. 5 ml Peppermint en 5 ml Tangerine

Door de combinatie van state-of-the-art ultrasone technologie en traditioneel Chinees vakmanschap, zorgt de verstuiver van Young Living Rainstone™ voor een evenwichtig samenspel van het geaarde element van de aarde met de omhullende en rustgevende krachten van mist doordrenkt met etherische olie. Gemaakt met een prachtige en zeldzame paarse klei dat alleen te vinden is in een klein gebied van China, elke Rainstone Verstuiver is handgemaakt met behulp van oud vakmanschap dat gedurende meer dan 1000 jaar van generatie op generatie is doorgegeven .

Het duurt 4-5 uur en tientallen met de hand vervaardigde productiestappen om de Rainstone te maken – een technicus heeft drie jaar ervaring nodig om deze set van vaardigheden te perfectioneren. Rainstone van Young Living heeft robuuste eigenschappen, waaronder continue ultrasone verspreiding op 1,7 miljoen golven per seconde; instelbaar op 1, 2, 3, 6 en 8 uur met automatische uitschakeling; vijf zachte LED-licht-instellingen (blauw, geel, paars, afwisselend elke kleur, en uit); een negatieve ionisator; en een afstandsbediening. Het elegante design en de met de hand gemaakte artisticiteit van de Rainstone maken het een prachtige kunststuk om elk interieur te complementeren en iedere ruimte te transformeren in een uitnodigende, met aroma gevulde sfeer.

De Lantern Diffuser (Lantaarn) incl. 5 ml Lavender en 5 ml Citrus Fresh

Breng sfeer in huis met de Lantern verstuiver. Transformeer je huis met de geur van je favoriete etherische olie en deze prachtige lantaarn van metaal en glas. De Lantern verstuiver kan langer gebruikt worden en heeft 11 lichtfuncties, waaronder een flikkerende kaars, en is perfect voor elke omgeving en gelegenheid.

De verstuiver is tevens een luchtbevochtiger en één van de meest veelzijdige verstuivers van Young Living.De Lantern verstuiver bevat 200 ml water. In de hoge stand kan de verstuiver 5 uur gebruikt worden en in de lage stand 8 uur. De verstuiver kan tot wel 10 uur gebruikt worden – 1 minuut aan, 1 minuut uit – als er gekozen wordt voor de periodieke stand.

Als u een diffuser wilt bestellen klik dan hier