Een dipje, heb jij er last van?

Als je al vatbaar bent voor de winterdip dan kunnen de omstandigheden die zich nu voordoen en het regenachtige weer ervoor zorgen dat je je moe, neerslachtig en futloos voelt.

De Joy en Orange zijn bij ons favoriet om hiervoor in te zetten!!

De volgende oliën kan je inzetten zodat je je een stuk prettiger kunt voelen:

BERGAMOT: een fris zoete citrus achtig geurende olie die velen zullen herkennen als de kenmerkende geur van Earl Grey thee.
Het werkt opwekkend, verfrissend en ontspannend en is goed voor het opbouwen van vertrouwen en verbetering van het humeur.
Daarnaast kan Bergamot ondersteuning bieden bij slapeloosheid, gevoelens van angst en woede, dwangmatig gedrag en gevoelens van depressie.
​​​Smeer de olie onder je voeten of op je buik (verdund met een plantaardige olie), snuif de olie op uit het flesje, doe maximaal 3 druppels in je badwater, vernevel in de difusser, via een kompres op je huid.

ORANGE: heeft een verfrissende, zoete, citrus achtig aroma dat opwekkend werkt, terwijl het ook een kalmerende invloed heeft. Het brengt vrede en vreugde in de geest.
De olie is ook erg geliefd bij kinderen. Orange is rijk aan de krachtige antioxidant: D-limoneen. Het verbetert je stemming, geeft je een goed humeur en helpt bij depressieve klachten. Daarnaast versterkt het je immuunsysteem. De aangename geur geeft rust, levensvreugde en energie.
Smeer Orange onder je voetzolen, snuif de olie op uit het flesje, vernevel in de diffuser.

JOY: heeft een inspirerende, magnetische energie die vreugde en liefde brengt. Ook na een ingrijpende gebeurtenis kan Joy prima ingezet worden. Dit lost het probleem niet op maar ondersteunt je zodat je wel kunt handelen en blijven functioneren. In te zetten bij: PMS, libido, angsten, depressie, stemmingswisselingen.

Vernevel Joy in de difusser, smeer onder de voeten, snuif op uit het flesje, gebruik het voor een massage of op een doekje in de droger voor een heerlijke geur.

CITRUS FRESH: is een heerlijke mix van verschillende oliën: Orange, Tangerine, Lemon, Manderin, Grapefruit en Spearmint.

Je kunt deze olie inzetten als luchtverfrisser, bij angst, voor concentratie, als rustgeving/ kalmering, bij slapeloosheid, of gebruik het als parfum.
Gebruik Citrus Fresh in de diffuser, snuif op uit het flesje, smeer op je huid (verdund met draagolie) of doe 1 druppel in een glas water voor een heerlijk verfrissend drankje.
Let wel op, voor al deze olien geldt: bij gebruik op de huid minimaal 24 uur niet in de felle zon of onder de zonnebank!!!!!