Mijn verhaal

“Ik ben Alka Jongsma, 36 jaar jong en getrouwd met Hylke en we zijn gezegend met 3 gezonde kinderen van 10, 7 en 6”

Ongeveer zeven jaar geleden ben ik per toeval in aanraking gekomen met de oliën van Young Living. Ik las over de olie Progessence Phyto Plus. Ik heb eigenlijk geen cyclus van mezelf of maar 2 x per jaar. Bij mij gaat dit gepaard met me futloos en moe voelen en mijn humeur werd er ook niet beter op. Spontaan zwanger worden lukte daarom niet, waardoor we ook de medici nodig hebben gehad (onze oudste 2 jongens zijn met behulp van het medische circuit verwekt). Ik las zeer positieve verhalen over de olie en aangezien het volledig op natuurlijke basis is wilde ik dit wel proberen. Mijn eerste olie heb ik besteld in januari 2015 en na een week gebruiken merkte ik al een verschil. Ik had meer energie, was vrolijk en veel minder snel gepikeerd en zowaar kreeg ik een cyclus. Ik had mijn twijfels of dit door de olie kon komen. Ik bleef toch trouw gebruiken en voelde me eigenlijk steeds beter en ook mijn huid was rustiger.

In de zomer van 2015 bleek ik, zonder dat ik het door had, al 7 weken zwanger te zijn!! Na de zwangerschap en de geboorte van onze dochter in februari 2016 ben ik me meer gaan verdiepen in de oliën en werd ik steeds enthousiaster over de positieve werkingen. Ook gebruiken we de oliën voor onze kinderen, ter bevordering van de concentratie op school en om beter om te kunnen gaan met prikkel verwerking en voor een goede nachtrust.

Bij lichamelijke ongemakken gebruiken mijn gezin, familie en bekenden nu vaak eerst essentiële oliën van Young Living. 

Ik zal voortaan altijd eerst Young Living oliën gebruiken en als dat niet werkt maak ik dankbaar gebruik van de medische voorzieningen die we hier in Nederland hebben, want die moeten we zeker niet vergeten.

Op deze website zal ik regelmatig informatie plaatsen over de oliën. Wil je weten wat de oliën voor jou kunnen betekenen of een sample proberen, ik zoek met alle liefde uit welke olie het beste bij je past. Ook bij specifieke klachten help ik je graag!

Voel je welkom om me via het contact formulier een berichtje te sturen of via info@puurmetolie.nl