NEI – Coachingsconsult

Neuro Emotionele Integratie (NEI) is een praktische methode met wortels in onder meer de oosterse geneeskunde en NLP. NEI is een methode om het onbewuste, bewust te maken. Veel van de ervaringen die we hebben gehad zijn we vergeten of hebben we weggestopt. De minder fijne ervaringen worden in ons onderbewuste opgeslagen als onverwerkte emoties. Zonder lange praatsessies kom je met NEI snel tot de kern en wordt er direct aan de oorzaak achter de klacht gewerkt. NEI is een prettige, zachte therapievorm en daarom ook zeer geschikt en effectief bij kinderen.

De meeste lichamelijke en psychische klachten hebben een emotionele blokkade als oorzaak. We herinneren ons zo’n 10% van alles wat we hebben ervaren en meegemaakt, de andere 90% bevindt zich in ons onderbewuste. Alle herinneringen en emoties liggen dus op celniveau opgeslagen in het lichaam.

Het kind en blokkerende emoties, gevoelens en gedachten
Wat doe je als een kind blokkeert door zijn emoties? Niet begrepen hoofdpijn heeft of buikpijn? Wat doe je wanneer het zich alleen maar kan uiten in woede, verdriet of clownesk gedrag? Wat kun je doen wanneer je voelt dat er iets is met het kind, maar niet kunt ontdekken wat?

Tijdens een consult in mijn praktijk werk ik met een biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument die voor jou zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen. Als we iets aanraken wat klopt, resoneert dit mee met ons lichaam en krijgen we een JA beweging in de biotensor te zien. Wordt er iets gezegd wat niet resoneert, krijg je een stressreactie in je lichaam die de biotensor direct oppakt en vertaalt naar een NEE beweging.

Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismes onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hieraan ten grondslag liggen. Zo wijst jouw onderbewustzijn ons de weg.

Hierdoor maakt het niet uit of ik ongeboren kindjes, baby’s of volwassenen test. Ons onderbewustzijn is altijd aanwezig.

Tijdens een consult met volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar starten we met het afnemen van een Zyto Balance scan om te kijken waar de onbalans zit in je lichaam en op welke manier je hier mentaal of lichamelijk onbalans door ervaart.

Hierna gaan we aan de slag met de biotensor en je onderbewustzijn om de triggers en de oorzaak te achterhalen en daarna op te ruimen.

Zodra de emotionele blokkade is weggewerkt, heeft jouw lichaam geen reden meer om de klacht in stand te houden. De energie kan weer vrij stromen en jouw lichaam zet zijn zelf-helende vermogen in om beter te worden. Meestal voelen cliënten zich vooral erg opgelucht na de behandeling. Als aanvulling op dit proces werk ik met essentiële oliën en kunnen deze ingezet worden tijdens het consult maar ook als een protocol voor een bepaalde tijd na de behandeling om het herstel te ondersteunen.

NEI – Consult inclusief Zyto scan – € 79 (dit is exclusief de samples met essentiële oliën voor na de behandeling om het herstel te ondersteunen)

Maak hier een afspraak

Ik ben CRKBO geregistreerd. KTNO geaccrediteerd door middel van onderstaande HBO opleiding.