Olie uitgelicht (Gentle Baby)

Gentle baby is een kalmerende olie mix die gemaakt is voor moeder, aanstaande moeders en babies. De olie bevat tien essentiele olien die veilig gebruikt kunnen worden tijdens de zwangerschap en bij de baby. Of het nou stress is of spanning deze olie helpt bij uitdagingen waar je voor en na de bevalling mee te maken krijgt. Smeer wat op bij de aanstaande vader gedurende de bevalling en je houdt hem ook rustig.

Deze olie helpt om oplopende emoties te kalmeren en helpt om onrustige babies te kalmeren. Gentle baby is ook verzachtend voor een gevoelige huid. Veel van de essentiele oliën in deze mix worden gebruikt in cosmetica om veroudering van de huid tegen te gaan. De geur is heerlijk en je kunt het gebruiken als parfum of het toevoegen aan een bad om heerlijk te ontspannen.

Gedocumenteerd gebruik: Babies/kinderen, binding, kalmerend, kinder problemen (angst), troost, verdriet en zorgen, geemotioneerd, kalmerend tijdens de bevalling, bevalling (vermindert stress voor en erna), kalmerend voor de huid, ontspanning, gezonden huid.

Invloed op het lichaam: Zenuwstelsel, huid.

Bij gebruik in diffuser: Deze heerlijke geur werkt ontspannend en kalmerend.

Mentale spirituele invloed: Gentle baby helpt om negatieve emoties als angst, schok, boosheid en verdriet los te laten. De olie kan ook helpen bij mentale uitputting door te hard werken en een verkeerde balans tussen werk en plezier. De olie helpt je om vreugde en het leven te verkiezen boven angst en boosheid. Het helpt je om heel te worden.

Gebruik: onverdund (volwassenen) vervolgens: ◊ Breng enkele druppels (2-4) op onderrug, buik, enkels, nek of voeten. ◊ Voeg enkele druppels (2-4) aan het badwater ◊ Toepassen op de chakra’s / reflex punten. ◊ Diffuse, of inhaleer.

Gebruik roller 9 maandenbeurs: Deze roller is al verdund. Gebruik deze aan de achterkant van de oortjes of masseer de onderkant van de voetjes.

Gebruik bij babies verdund – 50:50 verdunning (1 deel essentiële olie: 1 deel V6/ plantaardige basisolie) of meer.

◊ Breng aan op voetjes of gebruik bij een kalmerende en rustgevende lichaamsmassage.

Tip: Samen met lavender een heerlijke mix om te slapen.

Wil je graag de losse Gentle Baby olie bestellen? Dat kan hier…

Ingrediënten:

1. Rosewood essentiële olie (Aniba rosaeodora), rozenhout. Ondersteund een gezonde huid; helpt om emoties te stabiliseren en wordt gebruikt om te ontspannen.

2. Lavendel Essential Oil (Lavandula angustifolia) helpt te ontspannen en tot rust komen voor het slapen gaan. In de diffuser zorgt het voor een ontspannen sfeer.

3. Lemon Essential Oil (Citrus limon), citroen. Heeft ontsmettende, infectie werende en immuun stimulerende eigenschappen. Een krachtige antioxidant dat de gezondheid, genezing, lichamelijke energie versterkt en mentaal en lichamelijk zuiverend werkt.

4. Roman Chamomile Essential Oil (Chamaemelum nobile) creëert een innerlijke vrede. Het is een kalmerende olie die het goed doet bij kinderen, volwassenen en dieren. Maakt alle huidtypes zacht en wordt veelvuldig gebruikt in Europa in huidproducten. Roman chamomile is ook van toevoeging wanneer het samen met een massageolie ingezet wordt bij het ontlasten van pijnlijke spieren na het sporten.

5. Geranium Essential Oil (Pelargonium graveolens) Helpt te relaxen en is van toegevoegde waarde om een gezonde huid te creëren. Wordt van oudsher gebruikt voor de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Een groot deel van zijn kracht ligt in de mogelijkheid om lichaamsvezels te revitaliseren*

6. Ylang Ylang Essential Oil (Cananga odorata) heeft een lange historie bij gebruik in huid en haarproducten vooral in Azië, waar het gebruikt wordt om luxueus haar te bewerkstelligen. Het herstelt ook het vertrouwen en het evenwicht.

7. Bergamot Essential Oil (Citrus bergamia) Deze olie heft een kalmerend aroma dat lichaam en geest tot rust brengt. Het heeft een lange historie bij de vette en probleemhuid.

8. Rose Otto Essential Oil (Rosa damascena) heeft een bedwelmende geur die stress verminderd. Het ondersteund een gezonde huid. De zoete geur is bedwelmend en bijzonder romantisch. Deze olie heeft een hele hoge vibratie.

9. Jasmine Absolute (Jasminum officinale) Heeft een heerlijk aroma dat stress verlicht en geest en lijf opkrikt. Het wordt ook ingezet voor de huid en ondersteund bij vrouwelijke ongemakken. Historisch gezien werd het gebruikt om een sfeer van romantiek en aantrekkingskracht te creëren en voor het balanceren van de vrouwelijke energie van het lijf.

10. Palmarosa Essential Oil (Cymbopogon martinii) ook bekend als de Turkse geranium of Indische Geranium. Ondersteund een gezond pijsverteringsstelsel en is verzachtend voor lichaam en geest.