Olie uitgelicht Progessence Phyto Plus

De olie waardoor ik zelf in aanraking kwam met deze wondertjes uit onze natuur. Ik heb PCOS en maak van mezelf geen goede eicellen aan en heb (inmiddels had) daardoor geen eisprong. En dat betekent ook geen menstruatie, niet heel bevorderlijk bij een zwangerschapswens en niet menstrueren heeft ook gevolgen voor vrouwen op latere leeftijd i.v.m. botontkaling, verhoogde kans op baarmoederhalskanker etc….Om over de PMS klachten nog maar te zwijgen.

Ik wil deze olie daarom ook voor geen goud missen en smeer deze elke dag trouw al 6 jaar lang inmiddels en heb geen “klachten” meer van mijn PCOS.

Dit is een serum dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen. Het is een natuurlijk progesteronsupplement dat naast essentiële olie en kokosolie ook “wild yam extract” bevat. Deze staat bekend om het feit dat het de vrouwelijk menstruele cyclus in balans kan brengen.

 Daarnaast brengt deze olie ook ontspanning en rust, dus ook goed te gebruiken voor het naar bed gaan.

Dit serum bevat tevens…

* Copaïba – een zeldzame olie die de respons van het lichaam na verwonding verminderd (ontsteking etc.). Daarnaast werkt het pijnstillend voor spieren en banden.

* Peppermint – voor een normale stofwisseling en een betere focus. Kan andere oliën versterken.

* Sacred Frankincense – stimuleert het limbisch systeem in de hersenen. Opent het kruinchakra. Geeft ontspanning.

* Bergamot – gaat o.a. stress tegen en geeft rust.

* Clove – helpt het immuunsysteem en is goed voor het algehele systeem

* Rosewood – goed voor de huid en voor emotionele balans.

* Tocopherol (vitamine E)

* USP-grade progesteron (wild yam extract)

Gebruik bij:Trauma na misbruik, mensturatieklachten, PMS, stress, huidproblemen, moodswings, andere hormonale klachten bij vrouwen.

Gebruik olie:

In de ochtend en avond smeren op onderbuik net boven je schaamstreek of op de achterkant van je voet ter hoogte van je hiel/achillespees  1 à 2 druppels. Dit zijn de reflexpunten van je vrouwelijke hormoonstelsel/baarmoeder en eierstokken. Het duurt 3 à 4 weken voordat je de werking optimaal kunt verwachten (cyclus lengte ongeveer)

Heb je bijna geen cyclus of onregelmatig dan de olie zeker 2 maanden gebruiken voor optimaal resultaat.