Olie uitgelicht: Sclaressence

Omschrijving olie: SclarEssence essentiële olie is speciaal ontworpen voor de ondersteuning van een gezond klierenstelsel. Het kan ook steun bieden aan een normale klier functies en daardoor het algemeen welzijn van vrouwen. Essentiële oliën geven balans aan het lichaam, zodat wanneer we de steun nodig hebben, het evenwicht kan worden gehandhaafd. Het evenwicht wordt steeds belangrijker in deze huidige hectische levensstijl en onze drukke schema’s omdat er steeds meer stress zowel fysiek als emotioneel op het lichaam wordt geplaatst. En daarom hebben onze systemen meer ondersteuning nodig dan ooit! Het is een natuurlijke romantiek versterker.

Gebruik het in massages. Andere blends die het overwegen waard zijn en die ondersteuning kunnen bieden: Mister,Endoflex en Dragon Time.

Ingrediënten:

1. Clary Sage (scharlei) wordt al eeuwenlang gebruikt bij het helpen van het vrouwelijk lichaam en haar uitdagingen. Het bevat sclareol wat zeer zeldzaam is bij het distilleren van essentiële oliën. Ondersteunt normale, gezonde houding tijdens PMS; en menopauzale vrouwen.

2. Peppermint (Mentha piperita) is een van de meest gewaardeerde oliën voor de ondersteuning van een normale spijsvertering, waaronder het bevorderen van een gezonde darmwerking en gastro-intestinale systeem. Het is ook een belangrijke olie in de Raindrop Technique.

3. Fennel (Pelargonium graveolens) De voordelen van venkel dateren uit de tijd van de oude Egyptenaren. Het stimuleerd de bloedsomloop, klieren, ademhaling en spijsvertering. Ook kan het het gevoel van welzijn ondersteunen tijdens de menstruele cyclus.

4. Sage Lavender of Spanish Sage (Salvialavandulifolia) kan emotioneel evenwicht brengen en kan wordt gebruikt voor ontspanning.

Gedocumenteerd gebruik: Gezond klierstelsel, en ondersteunt het gezonde vrouwelijke systeem. Gezondheid en balans van vrouwen. Seksuele opwinding wanneer gebruikt in massage.

Aromatische invloed: Emotioneel kalmerend en balanceren.

Invloed Chakra: Stuit chakra

Gebruik: (onverdund) vervolgens, ◊ Smeer enkele druppels (2-4) om de enkels of op de onderbuik net boven de schaamstreek; ◊ Gebruik in massage olie ◊ Als voedingssupplement (2-4 druppels in een lege capsule aangevuld met een plantaardige olie) x2 daags.

Gebruik bij dieren: Ja. Opmerking over dieren: Sommige oliën kunnen zeer giftig zijn voor katten .Citrusvruchten en oliën met name de oliën die niet van therapeutische klasse zijn! Neem contact op met uw dierenarts als u niet zeker bent over het toepassen van elke essentiële olie op uw huisdier.