Oliën in water

Ben je een slechte drinker of heb je liever een smaakje er aan? Dat kan! Met deze oliën heb je ook nog eens de voordelen dat het ondersteunend werkt bij het afvallen en positief op je spijsvertering! De 4 onderstaande oliën zijn bij ons favoriet!

Uitleg gebruik Peppermint, Lemon, Orange en Tangerine olie:

Peppermint etherische olie voedingssupplement (Mentha piperita) heeft een lichte, koele smaak, met voordelen zoals ondersteuning voor gastro-intestinale comfort en een normale spijsvertering, naast de heerlijke smaak. Bewaar Young Living Peppermint Plus olie in uw voorraadkast als smaakstof of voedingssupplement.

Peppermint is een veelzijdige olie met een geliefde smaak. Als voedingssupplement helpt Peppermint olie om de spijsvertering te ondersteunen. Deze factor maakt het een geweldige manier om uw dag te beginnen of een maaltijd te eindigen. Bovendien ondersteunt Peppermint Plus olie het optimaal functioneren van het ademhalingssysteem.

Vanwege de goede smaak is het makkelijk om deze veelzijdige olie toe te voegen aan uw thee of experimenteer ermee bij het bakken.

Primaire voordelen: Helpt om de spijsvertering te ondersteunen. Ondersteunt het optimaal functioneren van het ademhalingsstelsel.

Voeg toe aan uw dagelijkse voedingssupplementen als algemene steun voor een gezonde en gemakkelijke spijsvertering. Voeg simpelweg 1-2 druppels toe aan een vegetarische gelcapsule en neem dagelijks of wanneer nodig. Doe een druppel in een groot glas koud water voor een verfrissende start in de ochtends. Meng met uw pre-workout drankje voor een verkwikkende start of kom tot rust na de training met een proteïne shake van chocolade met munt of vanilla. Gebruik het bij het bakken en in een grote verscheidenheid aan desserts.

Lemon is de perfecte olie om een heldere, dynamische smaak aan vele gerechten toe te voegen. Zijn veelzijdigheid in zoete en hartige recepten maakt deze vrucht zo’n populair item in keukens over de hele wereld is. Gebruik het etherische olie voedingssupplement Lemon van Young Living om smaak toe te voegen aan hartige gerechten zoals vis en kip of zoete gerechten zoals broodjes en gebak.

Lemon olie heeft een lichte smaak die u bij de hand wilt houden voor bijna alles wat u opklopt. Gebruik Lemon in plaats van de schil of het als handige manier om deze geweldige smaak te gebruiken. Begin klein met één enkele druppel olie.

Primaire voordelen:Kalmerend voor mond en keel. Verlicht in geval van kriebel en de keel en keelholte. Kalmerend en aangenaam effect op de keel, keelholte en stembanden.

  Voeg toe aan een groot glas koud water voor een verfrissend drankje om uw dag te beginnen.

  Voeg 1-2 druppels toe aan een vegetarische gelcapsule en neem dagelijks of wanneer nodig.

  Maak uw eigen vinaigrettes of marinades om zo een lichte smaak toe te voegen aan zomersalades en grillen.

  Voeg het toe aan thee, gebak, zelfgemaakte jam en andere lekkernijen.

  Voeg 1 druppel toe aan gewone of vanilleyoghurt. Bedek met verse bessen.

  Combineer met hartige eten zoals kip, vis, garnalen, en groenten en met bijgerechten zoals pasta, rijst of pastasalade.

Voeg 2 druppels toe aan een neutrale basis. Neem driemaal daags.

Voorzichtig:Uit de buurt van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen slikt of een medische conditie hebt, laat u zich voorafgaande aan het gebruik door een professional in de gezondheidszorg adviseren. Als er contact met de huid plaatsvindt, vermijd dan direct zonlicht en UV-straling gedurende maximaal 12 uur. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden als vervanging voor een gevarieerde voiding. Overschrijd niet de aanbevolen dagelijkse dosis.

Orange heeft een schone, verfrissende geur en smaak die het natuurlijk bestanddeel limoneen bevat. Young Living gebruikt het in vele producten, zoals NingXia Red® en ons eigen wellness-supplement ImmuPro™.

Geniet van de veelzijdigheid van de etherische olie Orange als een culinair hulpmiddel door het te gebruiken bij het koken of om gerechten met een citrussmaak aan te vullen of op te fleuren. Gebruik het in bakkerijwaren voor een zuur contrast tot de zoetheid van desserts en gebak.

Houd uw lichaam gehydrateerd door enkele druppels Orange olie en andere Plus oliën toe te voegen aan uw water voor een uitbarsting van smaak. Orange Plus combineert goed met andere fruitige smaken, waardoor het de perfecte toevoeging is aan smoothies, drankjes en Ningxia Red.

Primaire voordelen: Draagt bij tot de vernietiging van pathogene micro-organismen. Ondersteunt het optimaal functioneren van het ademhalingsstelsel.

Ondersteun dagelijks uw gezondheid door 1-2 druppels toe te voegen aan een vegetarische gelcapsule en het als voedingssupplement te nemen. Gebruik in culinaire gerechten — zoet of hartig — voor extra smaak en pit. Voeg 2 druppels toe aan een fles of een glas water voor de smaak, of meng het met andere plus etherische oliën voor verschillende smaakcombinaties. Dieet etherische oliën toedienen aan water is een geweldige optie voor iedereen die worstelt met het slikken van pillen en capsules.

Doe 2 druppels in een capsule. Neem driemaal daags.

Voorzichtig:

Uit de buurt van kinderen houden. Vermijd contact met ogen. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen slikt of een medische conditie hebt, laat u zich voorafgaande aan het gebruik door een professional in de gezondheidszorg adviseren. Als er contact met de huid plaatsvindt, vermijd dan direct zonlicht en UV-straling gedurende maximaal 12 uur.

Tangerine etherische olie is een van de zoetste smaakstoffen van al onze citrus oliën. Tangerine etherische olie is een lichte, pittige toevoeging in de keuken die complexe citrustonen brengt aan hartige gerechten en desserts. Wanneer u uw recepten een extra kick of iets onverwachts wilt geven, gebruik dan naar Tangerine.

Meer dan zomaar een etherische olie van citrusvruchten, Tangerine olie bevat natuurlijk limoneen en is een belangrijk ingrediënt in Citrus Fresh™, Joy™, Inner Child™, Peace & Calming®, Ningxia Red® en Slique® Essence.

Primaire voordelen:Helpt te beschermen tegen oxidatieve stress. Helpt om het lichaam te beschermen tegen vrije radicalen.

Voeg een druppel Tangerine toe aan een vegetarische gelcapsule en neem het als dagelijks voedingssupplement om zo van zijn vele voordelen te genieten. Voeg een of twee druppels Tangerine Ningxia Zyng™ toe voor een heerlijke en pittige draai aan onze licht gezoete, mousserende drank. Geef uw marinades een zoete kick door Tangerine erbij te doen in plaats van Lemon of Lime. Voeg een paar druppels toe aan uw water om zo uzelf aan te moedigen om meer te drinken gedurende de dag. Probeer een beetje Tangerine in uw saladedressing te doen voor een pittige, heerlijke citrussmaak.

Doe 2 druppels in een capsule. Neem driemaal daags.

Voorzichtig:

Uit de buurt van kinderen houden. Vermijd contact met ogen. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen slikt of een medische conditie hebt, laat u zich voorafgaande aan het gebruik door een professional in de gezondheidszorg adviseren. Als er contact met de huid plaatsvindt, vermijd dan direct zonlicht en UV-straling gedurende maximaal 12 uur.

Let op: gebruik citrus oliën altijd in een glazen fles of glazen kan omdat het anders het plastic kan aantasten.