Savvy Minerals Liquid Foundation

Ontdek een stralende huid en jeugdige uitstraling met Savvy Minerals Liquid Foundation. Deze foundation biedt medium tot volledige dekking, is niet getest op dieren, bevat zuivere ingrediënten en is geschikt voor veganisten.

De formule heeft een romige, lichtgewichte textuur en bevat egaliserende polymeren die een beschermende laag vormen en ervoor zorgen dat de foundation makkelijk aangebracht kan worden. Deze polymeren leveren ingrediënten en etherische oliën die de huid hydrateren zonder dat deze plakkerig of zwaar aanvoelt.

Klik op de foto voor de actuele prijzen

De huidverzorgende formule verzamelt zich niet in fijne lijntjes, waardoor deze foundation perfect is voor alle leeftijden. Verrijkt met Sacred Sandalwood, ethisch gewonnen micakristallen die een natuurlijke gloed ondersteunen en avocado-olie die de huid hydrateert en vochtverlies vermindert. Savvy Minerals Liquid Foundation maakt deel uit van de NIEUWE standaard in schone cosmetica.

Schudden voor gebruik.

Medium dekking: breng een kleine hoeveelheid foundation aan in het midden van het gezicht en verdeel met de vingertoppen.

Volledige dekking: gebruik de Savvy Minerals Blending Sponge om meerdere lagen aan te brengen en Savvy Minerals Powder Foundation voor een matte finish.

Als je het goed aanbrengt, geeft vloeibare foundation je een mooie, zachte uitstraling die helemaal niet op make-up lijkt! In het begin kan het lastig zijn om vloeibare foundation mooi aan te brengen, maar met wat oefening krijg je binnen een paar minuten een prachtige, effen huid. 


Reinig je gezicht en breng moisturizer aan.
 Make-up moet altijd worden aangebracht op een schoon gezicht. Was je gezicht met je normale reinigingsmiddel en dep het droog. Als je een droge huid hebt, doe dan moisturizer op je gezicht en wacht een paar minuten zodat het kan inwerken.

Als je haast hebt of te veel moisturizer hebt opgedaan, dep dan met een tissue over je huid om overtollig vet te absorberen, voordat je verder gaat met je foundation.

Kies de juiste spons. De populairste spons voor het aanbrengen van vloeibare foundation is die in de vorm van een ei, gemaakt van antibacterieel schuim. Vind hier de spons van Young Living…

Maak het sponsje vochtig. Dompel het sponsje helemaal onder in water en knijp er goed in zodat het helemaal verzadigd raakt. Wring het daarna uit zodat het vochtig is, maar niet nat. Je kunt je sponsje ook in een handdoek of washand wikkelen en er dan in knijpen om het overtollige water te verwijderen.

Doe een beetje foundation op de achterkant van je hand, een klein schaaltje of een opgevouwen tissue. Neem niet te veel. Je kunt later altijd wat meer pakken.

  • Probeer de foundation lichtjes met je huid te vermengen, maar wrijf het er niet in en smeer het er zeker niet te dik op.
  • Als je het niet dekkend genoeg vindt, voeg dan steeds een stipje foundation meer toe.
  • Als je meer dekking nodig hebt, breng dan meer foundation op je gezicht aan.
  • Gebruik de punt van je spons voor plekken waar een betere dekking nodig is. Dep of stippel met je spons om wat meer foundation aan te brengen. Je kunt de foundation ook makkelijk onder je ogen aanbrengen met de punt door ermee over je huid te rollen.


Laat de randen vervagen.
 Vervaag de foundation zorgvuldig langs je kaaklijn, haarlijn en bij je oren, zodat je geen duidelijke lijnen ziet.

  • Als je een sponsje hebt, gebruik dat dan om de foundation bij je kaaklijn met korte, neerwaartse streken te vervagen.
  • Als je een duidelijk kleurverschil ziet bij je kaaklijn, moet je misschien een andere kleur foundation gebruiken.

Laat de foundation drogen. Wacht 2-3 minuten tot je foundation droog is. Als het nog steeds vochtig is, dep dan zachtjes over je gezicht met een tissue. Doe je andere make-up op en eindig met een laagje transparant poeder. Breng het poeder aan met een dikke kwast, dan blijft je make-up de hele dag mooi zitten!