Seedlings Baby & Kind

Voor je pasgeboren baby wil je het allerbeste. Young Living heeft een volledig natuurlijke baby en kind lijn opgezet op het gebied van verzorgende producten. De Seedlings lijn.

Seedlings Baby Body Lotion

Iedereen denkt bij baby’s aan een superzacht huidje, maar ook baby’s kunnen net als volwassenen last hebben van een droge huid. Hete baden, droge lucht, irritatie en andere factoren kunnen de huid van je baby oncomfortabel aan laten voelen.

Ga de strijd aan met de effecten van een droge huid en voorkom uitdroging in de toekomt met Young Living Seedlings Baby Lotion. Deze niet-vette moisturiser ondersteunt de hydratatiefunctie en absorbeert soepel in de gevoelige huid van je baby, voor een gehydrateerde, zachte, soepele huid.

Seedlings Baby Lotion is gemaakt zonder alcohol, parabenen, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen of andere niet gewenste ingrediënten en is geformuleerd met 100 procent plantaardige ingrediënten en pure essentiële oliën om jouw kleintje te verwennen met een lichte, kalmerende geur.

Voordelen en eigenschappen Met een milde, zachte formule speciaal voor de gevoelige kinderhuid Voorkomt uitdroging door de huid te kalmeren en hydrateren Met een niet-vette formule die soepel wordt geabsorbeerd door de huid Voor een gehydrateerde, zachte en soepele huid Gemaakt met plantaardige, natuurlijk verkregen ingrediënten Licht geparfumeerd met 100 procent pure essentiële oliën Dermatologisch getest en hypo-allergeen Geschikt voor vegans Geformuleerd zonder alcohol, parabenen, ftalaten, petrochemische producten, ingrediënten van dierlijke oorsprong, synthetische conserveermiddelen, synthetische geuren of synthetische kleurstoffen 113 ml

Seedlings Baby Oil Calm

Deze milde, zachte formule van Young Living Seedlings Baby Oil is ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. De ingrediënten zijn 100 procent plantaardig en natuurlijk verkregen voor een babyolie die de babyhuid hydrateert, verzacht en verzorgt zonder minerale oliën.

Deze zachte babyolie absorbeert soepel voor een zachte, knuffelige babyhuid met een verfijnde geur. Seedlings Baby Oil is geformuleerd met 100 procent pure essentiële oliën uit onze Calm blend van Lavender, Coriander, Bergamot, Ylang Ylang en Geranium voor een kalmerend aroma dat een ontspannen omgeving bevordert – voor het naar bed gaan of op een ander moment.

Seedlings Baby Oil is verdund tot een sterkte die geschikt is voor jouw kleintje en is geschikt voor vegans.

Voordelen en eigenschappen Met een milde, zachte formule speciaal voor de gevoelige kinderhuid Heeft een kalmerend aroma Niet-vette formule absorbeert soepel in de huid Hydrateert, verzacht en verzorgt de huid Gemaakt met 100 procent plantaardige, natuurlijk verkregen ingrediënten Bevat 100 procent pure essentiële oliën verdund tot de geschikte sterkte voor de gevoelige babyhuid Dermatologisch getest en hypo-allergeen Geschikt voor vegans Geformuleerd zonder alcohol, parabenen, ftalaten, petrochemische producten, ingrediënten van dierlijke oorsprong, synthetische conserveermiddelen, synthetische geuren of synthetische kleurstoffen 75 ml

Seedlings Baby Wash en Shampoo

Seedlings Baby Wash & Shampoo is specifiek geformuleerd voor de gevoelige huid van jouw baby. Deze milde, zachte, niet prikkende formule is 100 procent plantaardig. De natuurlijk verkregen formule is licht geparfumeerd met onze Calm blend van Lavender, Coriander, Bergamot, Ylang Ylang en Geranium. Reinigt en verzacht huid en haar en maakt het haar makkelijk kambaar. Dit product is sulfaatvrij, geschikt voor vegans en perfect voor dagelijks gebruik.

Voordelen en eigenschappen Extra zachte, milde formule specifiek ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid Prikvrij Reinigt, verzacht en verzorgt huid en haar Maak haar zacht en makkelijk kambaar Reinigt zonder de huid uit te drogen Gemaakt met 100 procent plantaardige, natuurlijk verkregen ingrediënten Licht geparfumeerd met 100 procent pure essentiële oliën Dermatologisch getest en hypo-allergeen Geschikt voor vegans Geformuleerd zonder sulfaten, parabenen, ftalaten, petrochemische producten, ingrediënten van dierlijke oorsprong, synthetische conserveermiddelen, synthetische geuren of synthetische kleurstoffen 236 ml

Seedlings Baby Diaper Cream

Houd kleine billetjes comfortabel zonder schadelijke chemicaliën die de gevoelige huid kunnen irriteren. Young Living Seedlings Diaper Cream met milde, zachte ingrediënten waar je je goed over kunt voelen is misschien wel de beste luierbehandeling voor de gevoelige huid van jouw baby. Seedlings Diaper Cream is gemaakt met 100 procent natuurlijk verkregen ingrediënten, inclusief 100 procent pure essentiële oliën. Deze dikke crème met Lavendelgeur verzacht de huid, beschermt de gevoelige babyhuid en is een fysieke barrière voor vocht.

Seedlings Diaper Cream kan worden gebruikt voor het naar bed gaan of op elk moment wanneer langere blootstelling aan een natte luier het geval is. De extra zachte, milde formule – specifiek ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid – sluit vocht buiten en helpt de vochtbalans van de huid te behouden.

Verzacht direct bij opsmeren Verminderd roodheid Sluit vocht buiten en helpt de vochtbalans van de huid te behouden Beschermt de huid en is een fysieke barrière tegen irritaties Smeert soepel en zacht Extra zachte, milde formule specifiek ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid Gemaakt met 100 procent natuurlijk verkregen ingrediënten, inclusief 100 procent pure essentiële oliën Gemaakt met niet-nano zinkoxide Dermatologisch getest en hypo-allergeen Geschikt voor vegetariërs Geformuleerd zonder lanoline, parabenen, ftalaten, petrochemische producten, ingrediënten van dierlijke oorsprong, synthetische conserveermiddelen, synthetische geuren of synthetische kleurstoffen 57 gram

Seedlings Baby Whipes – Billendoekjes

Young Living Seedlings Baby Wipes zijn ultrazacht en comfortabel. De kalmerende formule houdt de huid gehydrateerd, zacht en soepel en biedt zachte, grondige reiniging zonder de gevoelige huid van je baby uit te drogen.

Deze zachte babydoekjes kunnen op elk stukje huid van je baby worden gebruikt. Deze zachte, dikke en veelzijdige doekjes zijn geschikt voor een luier verwisselen of een poetsbeurt na de lunch. Deze milde, zachte, veganvriendelijke formule bevat reinigende plantaardige ingrediënten en 100 procent pure essentiële oliën en is specifiek geformuleerd om het risico op veelvoorkomende allergische reacties te minimaliseren.

Ultrazacht en comfortabel op de gevoelige babyhuid Milde, zachte formule met reinigende, plantaardige ingrediënten en 100 procent pure essentiële oliën Kalmerend en niet-uitdrogend Biedt zachte, grondige reiniging Voor een gehydrateerde, zachte en soepele huid Zachte, dikke doekjes voor alle toepassingen Dermatologisch getest en hypo-allergeen Geschikt voor vegans Geformuleerd zonder chlorine, alcohol, sulfaten, parabenen, ftalaten, minerale oliën, ingrediënten van dierlijke oorsprong, synthetische conserveermiddelen, synthetische geuren of synthetische kleurstoffen 72 doekjes

Gentle Baby etherische olie

Gentle baby is een kalmerende olie mix die gemaakt is voor moeder, aanstaande moeders en babies. De olie bevat tien essentiele olien die veilig gebruikt kunnen worden tijdens de zwangerschap en bij de baby. Of het nou stress is of spanning deze olie helpt bij uitdagingen waar je voor en na de bevalling mee te maken krijgt. Smeer wat op bij de aanstaande vader gedurende de bevalling en je houdt hem ook rustig. Deze olie helpt om oplopende emoties te kalmeren en helpt om onrustige babies te kalmeren. Gentle baby is ook verzachtend voor een gevoelige huid.

Veel van de essentiele olien in deze mix worden gebruikt in cosmetica om veroudering van de huid tegen te gaan. De geur is heerlijk en je kunt het gebruiken als parfum of het toevoegen aan een bad om heerlijk te ontspannen. 15 ml

Tummy Gize etherische olie

TummyGize etherische olie voor kinderen ondersteund een gezonde spijsvertering. Is een verzachtend, kalmerend, ontspannend en rustgevend mengsel dat kan worden aangebracht op kleine buikjes.

Het is een prachtige mix van zeven verschillende etherische oliën die deel uitmaakt van de KidScents Collection. Dit zijn vooraf verdunde Essentiële oliën voor kinderen. 5 ml