Sinter/Kerst aanbiedingen

Vind jij het ook belangrijk dat jouw werknemers fit, uitgeslapen, gefocust, blij en vol energie zijn?

Dan heb ik het ideale kerstpakket voor je! Uiteraard kan je ook zelf een pakket samen stellen. Heb je wel eens bedacht wat het betekent als jouw werknemers thuis een beetje meer rust ervaren? Als hun kinderen blij thuiskomen uit school? Als hun baby doorslaapt, en zij zelf daardoor ook? En wat te denken van een beetje extra weerstand in deze tijd, waardoor ze net dat kleine beetje extra kunnen geven en wat de kans op ziekteverzuim verkleint?

Wil je weten wat ik voor je kan doen? Laat het me weten, en ik leg het je uit, zodat je dit jaar het perfecte kerstpakket voor je werknemers hebt, waar ze jaren mee vooruit kunnen!

“Bekijk hier de kerstaanbiedingen in de webshop”

Alle cadeaus zijn inclusief een duidelijke handleiding en netjes ingepakt zoals een cadeau hoort te zijn! Andere samenstellingen van pakketten zijn ook mogelijk. Ook als particulier kan je gebruik maken van deze aanbiedingen. Geen minimum afname van producten.

Een aroma diffuser vul je met koud water met een paar druppels essentiële olie. Als je het apparaatje vervolgens aanzet, wordt het water door middel van snelle trillingen omgezet in nevel, die – samen met de geur – door de ruimte wordt verspreid.

De samengestelde pakketten bevatten een aromadiffuser met essentiële oliën. Wanneer deze geconcentreerde oliën worden ingeademd via de verneveling van de diffuser en via het reuksysteem, kunnen ze de hersenen stimuleren.

Je hebt alleen wat water en een paar druppels van je favoriete olie nodig, om van je huis of kantoor een stress verlichtende oase te maken of om je immuunsysteem te ondersteunen.

“Bekijk hier de kerstaanbiedingen in de webshop”