Starterkit met Aria Diffuser Young Living

~STARTERKIT MET ARIA DIFFUSER YOUNG LIVING~ 

Wil je net dat beetje extra in je schoonheidssalon, yoga ruimte of als eye catcher in je woonkamer? Kies dan voor de premium starterskit met Aria Diffuser.

Transformeer je omgeving: De ultrasone frequentie genereert golven van 1,7 miljoen keer per seconde, die met het vrijgeven van de essentiële olie moleculen in de lucht hulp bieden bij het creëren van een ontspannen, spa-achtige sfeer in huis of kantoor met de Aria Diffuser.

Deze diffuser is echt state of the art met de nieuwste luchtspreiding technologie. Met de houten bijgeleverde afstandsbediening kun je kiezen uit een selectie van rustgevende ingebouwde panfluit geluiden, de tijd bedienen van hoe lang je de diffuser wilt gebruiken en de veelkleurige rustgevende LED verlichting instellen.

Verder zitten er ingebouwde speakers in en een ingang om de muziek van je eigen apparaten af te spelen. De Aria diffuser is van natuurlijke materialen gemaakt zoals het duurzame Amerikaanse esdoorn wat voor de basis is gebruikt.

Wat zijn de voordelen van de Young Living diffusers ten opzichte van de goedkopere varianten die je in de winkel kunt kopen?
De diffusers van Young Living zijn van medisch plastic gemaakt (dat wil zeggen dat je geen schadelijke stoffen inademt bij het vernevelen).

Bekijk de werking van de Aria Diffuser:

In het filmpje word gesproken over 10-15 druppels essentiële olie per keer, dit is gebaseerd op Amerikaanse huizen/ruimtes die vaak vele malen groter zijn dan onze Nederlandse. Wij kunnen volstaan met 3 tot 6 druppels per keer.

De premium starterskit incl. Aria Diffuser kost € 295,24 excl. verzendkosten 

Bestel je de starterskit via mij dan krijg je er persoonlijke begeleiding bij via mij en extra informatie en rollers om gelijk mee aan de slag te gaan inclusief een gratis scan d.m.v. de iTOvi.

Gelijk bestellen?

Vul via onderstaande link je gegevens in en je krijgt je starterskit thuis gestuurd! Heb je geen PayPal of creditcard vul dan het contact formulier en dan bestel ik de starterskit voor je.

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=10480341&enrollerid=10480341&isocountrycode=NL&culture=nl-NL&type=member