Stoppen met roken

Stoppen met roken heeft altijd zin, ook voor een korte tijd. Al na 2 dagen zijn er effecten merkbaar in je lichaam.

Roken is misschien wel de grootste slechte gewoonte waarmee mensen willen stoppen. Roken kan allerlei soorten kanker veroorzaken, met longkanker op nummer één, snel gevolgd door COPD, hartaandoeningen, beroerte, astma, reproductieve problemen bij vrouwen, premature baby’s met een laag geboortegewicht, diabetes, enz.

Waarschijnlijk hoefde ik je dit helemaal niet te vertellen, want we zijn ons meestal wel bewust van alle bijwerkingen. Hoe komt het dan dat we, ook al zijn we het ons bewust, het toch blijven doen? Omdat het een verslaving is en verslavingen moeilijk te verslaan zijn!

De oliën kunnen je ondersteunen in dit proces, lees hieronder welke oliën je hiervoor kunt inzetten:

Ben je klaar om deze verslaving voor eens en altijd aan te pakken? Je kunt dit reset protocol net zo lang doen tot je niet langer meer snakt naar sigaretten.

THIEVES
Je lichaam snakt naar ingrediënten die zijn toegevoegd aan sigaretten die ze een lekkere smaak geven. Een belangrijk ingrediënt van de Thieves olie is kruidnagel, welke Eugenol bevat, wat ook in de tabaksindustrie wordt gebruikt om irritatie van de longen te verminderen als gevolg van het inademen van rook. Door dezelfde smaak en sensatie te associëren, zal Thieves olie je ondersteunen wanneer het hunkeren naar een sigaret toeslaat.


HOE TE GEBRUIKEN:
Plaats een druppel Thieves olie op je duim en houd deze maximaal 60 seconden tegen je gehemelte wanneer je normaal een sigaret zou aansteken.

BLACK PEPPER
Het inademen van Black Pepper kan het hunkeren naar sigaretten en symptomen van angst verminderen bij rokers die niet meer mogen roken van zichzelf.
***Pubmed onderzoek op het effect van Black Pepper bij verslavingen https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8033760


HOE TE GEBRUIKEN:
Doe 1 druppel Black Pepper olie in je handen, wrijf je palmen rustig over elkaar en maak een kommetje over je neus en mond en inhaleer om de stress te verlichten die gepaard gaat met verlangen naar een sigaret.

STRESSAWAY
Stress is vaak waarom we behoefte hebben aan een sigaret. Er zijn echter betere manieren om met stress om te gaan en één daarvan is de Stress Away-olie. De naam zegt het al!

HOE TE GEBRUIKEN:
Doe 2 druppels Stress Away olie in je handen en wrijf je palmen rustig over elkaar. Maak een kommetje over je neus en mond en inhaleer ten minste 4 keer diep om onmiddellijk de stress te verlichten die gepaard gaat met het verlangen naar een sigaret. Kan ook gedurende de dag op de polsen en achter de oren worden aangebracht.

FRANKINCENSE: Laat een druppel Frankincense op de kruin vallen om je af te sluiten van de prikkels om je heen, zodat je beter bij je zelf kunt blijven en ook minder beïnvloedbaar bent door mensen die je in je omgeving ziet roken.

Op de Black pepper na zitten deze oliën in de starterskit.

Vragen over dit protocol of over de toepassing van de oliën? Stuur gerust een berichtje via het contactformulier of naar info@puurmetolie.nl