Vaderdag

Is de man des huizes al helemaal gewend aan de oliën of moet er nog een overtuiging plaatsvinden? Ook mijn man wilde in het begin er helemaal niks van weten totdat we de Wintergreen in zette voor zijn spierpijn en de RC voor het snurken toen was hij om. Laat je man, vader, goede vriend met onderstaande oliën op een laag drempelige manier kennis maken met de oliën of verwen papa’s deze vaderdag en bespaar 10% op de volgende oliën:
– Wintergreen
– Shutran
– Northern Lights Black Spruce
Vooral de laatste twee ruiken zooooo lekker!

Wintergreen 15 ml

* verhoogd het bewustzijn
* ondersteund de luchtwegen
* is rustgevend voor het hoofd
* ontspant de spieren
* verlicht bij artritis, spieren, gewrichten en zenuwen
* anti stolling
* vaatverwijdend

Historie:
De plant is medicinaal gebruikt door verschillende Indianenstammen voor rugpijn, reuma, koorts en hoofdpijn. Ook kauwden ze op de bladeren voor het vergroten van het uithoudingsvermogen en de luchtwegencapaciteit om lange afstanden te kunnen rennen. De eerste Amerikaanse kolonisten lieten hun kinderen elk voorjaar, op de bladeren van de wintergroen kauwen om tandbederf te voorkomen.

Shutran 15 ml

Shutran etherische olie Blend is een prachtige mix van exotische en zeldzame oliën die mannelijke en vrouwelijke energie harmoniseert.
Dit is eigenlijk de manelijke variant van Pyto Plus olie. Het is een heerlijke geur en heel goed voor de mannen te dragen als cologne. De olie brengt zelfvertrouwen en Harmonie.

Northern Lights Black Spruce 5 ml

Northern Lights Black Spruce (Picea mariana) olie is een speciale olie die wordt gedistilleerd bij de Young Living Northern Lights tree farm in British Columbia, Canada. De bomen staan badend in de energie van de aurora borealis (het noorderlicht), waarvan vele culturen veronderstellen dat dit licht geestelijke vernieuwing en duidelijkheid geeft.
De inheemse Amerikanen gebruiken de olie voor geneesmiddelen, spirituele en praktische redenen. Ze gebruikten het voor de bescherming en het vastleggen van de universele energie hier op aarde het aardse vlak. De Lakota-Indianen gebruikten de olie om een verbinding te maken met de grote geest tijdens de spirituele ceremonies en rituelen. De olie werd traditioneel gebruikt om spierongemakken na het sporten te kalmeren of in combinatie met massage. Northern Light Black Spruce is ook heel goed te gebruiken als je last hebt van een droge huid. Voeg de olie toe aan huidverzorgingsproducten of breng rechtstreeks aan op de huid ter ondersteuning van een gezonde huid. De olie bevat de natuurlijk voorkomende bestanddelen alpha-pinene, camfhene en beta-pinene.