Vytalyte drops + Electrolytes

Wij gebruiken ze allebei en zelfs onze kinderen vinden dit lekker! Het lijkt haast op ranja maar dan op de natuurlijke manier.

Met YL Vytalyte Drops blijf je op natuurlijke wijze en zonder suiker of kunstmatige kleurstoffen gehydrateerd. Er zijn twee heerlijke smaken die de smaakpapillen zullen prikkelen. Je kunt kiezen uit Lavender & Lemon en Grapefruit & Bergamot.Geformuleerd met natuurlijke elektrolyten uit het Groot Zoutmeer en pure etherische oliën. Met slechts enkele druppels YL Vytalyte Drops in je glas water blijf je gehydrateerd en zit je lekker in je vel!

Ook geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Vind het hier in de webshop…

Wat zijn elektrolyten?

Elektrolyten zijn ionen (atomen / moleculen) die zich in het bloed bevinden. Elektrolyten spelen een belangrijke rol in het in balans houden van het lichaam. Zo zijn elektrolyten belangrijk voor het op peil houden van de osmotische waarde ( belangrijk voor b.v. de vochthuishouding in cellen en het afvoeren van afvalstoffen ) en het samentrekken van de spieren. De belangrijkste elektrolyten in het menselijk lichaam zijn: natrium, kalium, calcium, magnesium en chloride.