Young Living Starterkit aanbieding met de nieuwe Dewdrop 2.0 diffuser

Hoe kun je het beste beginnen met etherische oliën? Met de starter kit! De kit heeft namelijk niet voor niets deze naam gekregen. Je kunt direct starten!

NU €165 IPV €187,24 (zolang de voorraad strekt)

In de starter kit zitten twaalf oliën, waarvan zes singles en zes blends. De singles zijn oliën die van één plant afkomstig zijn, de blends zijn vooraf samengestelde mixen van meerdere singles met een bepaalde ondersteuning. Hieronder kort uitgelegd waarvoor de oliën ondersteuning kunnen bieden.

Naast de oliën ontvang je ook de Dewdrop diffuser waarin je de oliën kan vernevelen waardoor het zich verspreid in de kamer. Het geeft een heerlijke geur, je lichaam neemt de oliën op en kan zo het lichaam ondersteunen.

Bestel je vanaf 16 september de starterskit via mij dan krijg je er een gratis 15 ml Elemi olie bij. (erg fijn voor je huid maar ook voor het afsluiten van prikkels en geeft een serene rust bij meditatie)

Wat kost het?

De starterkit met 12 oliën en de Dewdrop diffuser kost in totaal €187,24. Wanneer je hem op 16 september aanschaft dan krijg je korting en betaal je slechts €165,00 incl. verzendkosten! (Op =op)

Het is inderdaad geen aankoop die je zomaar doet, maar het is zeker niet duur. Wanneer je alles los zou kopen, kom je bijna boven de €380 uit! Een hele goede deal dus om te beginnen en de verschillende oliën & combinaties te proberen. Daarnaast krijg je bij je bestelling een gratis welkomstpakket t.w.v. €70. Dit is incl de 15 ml Elemi een een sample van de V-6 draagolie.

In het welkomstpakket zitten rollertjes, een neusinhaler en een handboek, waarin alle informatie staat over de oliën uit de starterskit en hoe je ze in kunt zetten. Zo kun je heel makkelijk zelf starten en meteen je eerste rollers maken!

Daarnaast krijg je naast deze extra’s bij een starterskit: een gratis afname van een zyto of itovi scan incl. een persoonlijk protocol om mee aan de slag te gaan (heel gericht kijken wat je lichaam aangeeft wat in onbalans is, je mag ook iemand anders laten doormeten) en persoonlijke begeleiding bij het gebruik van je starterskit. Dit kan in een afspraak maar ook online.

Een kleine greep wat je er mee kunt: verbeteren van je immuunsysteem, anti snurk olie en tegen snottebellen, oliën om hooikoorts tegen te gaan, om je huid te verbeteren, een pijntrio voor pijnlijke spieren en gewrichten te maken, je lichaam te detoxen, verbeteren van concentratie maar ook om heerlijk te ontspannen zo wel lichamelijk als mentaal etc…

Met deze kit kun je een mooi begin maken met het integreren van 100% natuurlijke essentiële oliën in je dagelijks leven.

Je hebt dan meteen de meest gebruikte oliën (die ook gecombineerd weer veel meer toepassingen hebben) plus een onmisbare diffuser.

Nadat je een kit hebt aangekocht en dus member bent geworden (je zit nergens aan vast), kun je alle producten voortaan met 24% distributeurskorting kopen.

Tevens hoort bij de kit ook persoonlijke begeleiding van mij en toevoeging aan een besloten groep waarin alle kitkopers worden geplaatst. Hierin kun je 24 uur per dag jouw vragen stellen.


De oliën hebben het leven van mij en mijn hele gezin veranderd. Start vandaag nog!

” Ja ik bestel de starterskit vandaag nog!”


**NB: Naast deze kits zijn er nog meerdere starterkits /feelingskits. Mocht je daar meer over willen weten of andere vragen hebben, neem dan even contact met me op.