Zyto Balance scan

Zyto Balance scan

Met het Zyto scan apparaat krijg je een uitslag over welke essentiële oliën jou het beste kunnen ondersteunen bij de vraagstukken waar je op dit moment tegen aanloopt in je leven.

Je kunt de ZYTO scan zien als een soort van GPS systeem dat de weg wijst.  Er word een zogenaamde “bio-verkenning” gedaan.

Tijdens dit proces meet de ZYTO handscanner de galvanische huidreactie ( GSR) van je lichaam en analyseert de ZYTO Compass software de metingen op basis van een reeks bio- energetische markers.

De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren. 

Het is dus net alsof het ZYTO Compass je lichaam de vragen stelt en de antwoorden erop registreert.

Wat is een Zyto scan?
Een Zyto scan is een Gezondheid- en Wellness scan die via bio communicatie “vragen” stelt aan en “luistert” naar de antwoorden die het lichaam geeft. Op een zelfde soort manier als je hersenen met de rest van je lichaam communiceert. De scan registreert een positieve of negatieve reactie. In of uit balans.
Op basis van deze reactie wordt een rapport gemaakt.

De Compass, onze eerste Zyto kan alleen aangeven hoeveel markers (punten) er in en uit balans zijn en een rapport maken met een advies welke essentiële oliën en supplementen kunnen helpen om het lichaam weer, of meer in balans te krijgen. Dit is bij iedereen anders omdat we allemaal andere ervaringen en stofwisseling hebben.

De ZYTO Compass heeft meer dan eens geholpen om inzicht te geven welke kant op te gaan of te bevestigen. Toch bestond er de behoefte om meer uitleg te kunnen geven. Als aromatherapeut zie ik vaak al waar het knelpunt zit en door de scan kan ik aanvullende vragen stellen en is alles beter uit te leggen. Waar en waarom kun je beter dit of dat doen.
De Zyto Balance scan biedt dat nog uitgebreider.

Wat is er anders aan deze Zyto Balance?
Allereerst worden er niet 76 punten doorgemeten of ze in balans zijn, maar 198 punten!!!

Wat de Compass kan, kan de Balance ook alleen nog uitgebreider. Buiten de standaard scan (Compass), zitten er ook een Wellness en levensstijl scan in.

De Wellness scan geeft info over 4 belangrijk lichaamssystemen en inzicht over je levensstijl.

Waarom deze 4 Lichaamssystemen?
Of men nu ziek is, probeert ziekte te voorkomen of de overall gezondheid en fitness te verbeteren, het is belangrijk om te evalueren hoe deze systemen er voor staan. Als een of meerdere van deze systemen niet in balans zijn beïnvloedt dit ook andere systemen waardoor een ketting reactie en negatieve spiraal ontstaat die grote invloed kan hebben op de totale gezondheid.

De lichaam systemen die worden doorgelicht zijn:
1) Het ontgifting systeem
2) Spijsvertering systeem
3) Hormonaal/ endocriene systeem
4) Immuunsysteem

De levensstijl scan geeft info over:
1) Dieet/ voeding
2) Vocht huishouding
3) Ontstekingen
4) Mentale en emotionele stress
5) Slaap
6) Chemicaliën stress

Daarnaast scant de scan welke 5 andere natuurlijke therapieën zouden kunnen aanslaan.

Mega bijzonder en mooi. Wat we vooral heel erg mooi vinden is dat specifieke negatieve emoties benoemd worden die de systemen uit balans kunnen brengen (bij iedereen is dit anders). Zelfs met een uitgebreide anamnese is dit lastig zo specifiek te achterhalen.

Het rapport uitlezen en interpreteren is een puzzel en kost tijd (20 pagina’s) waardoor de prijs ook duurder ligt bij de uitwerking.

Eerste consult inclusief informatieboekje en uitgebreide Zyto Balance scan:
€49 inclusief uitleg, scan verslag en protocol en duurt maximaal 1,5 uur. 

Uitgebreide Zyto Balance scan:
€39 inclusief verslag en protocol en een afdruk van de scan van 18 tot 20 pagina’s.

Exclusief essentiële oliën en of natuurlijke producten.

De Zyto Balance scan is een Gezondheids – en Welness scan en stelt geen diagnose, identificeert, of behandelt geen ziekte of medische conditie en is nooit een vervanging voor professioneel medische advies.

Loop jij ook met bepaalde emotionele, lichamelijke of spirituele vraagstukken rond of kan je kind misschien een extra steuntje in de rug gebruiken en sta je open voor deze zachte manier van natuurlijke ondersteuning met essentiële olie, dan kan deze scan een waardevolle bijdrage voor je zijn!

Bij de afname van een starterskit zit een gratis afname van een standaard Zyto Compass scan en uitgeschreven protocol. Een uitgebreide Zyto Balance scan voor € 15

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u vragen neem contact met mij op via het contact formulier.