Selecteer een pagina

Het compleet in balans pakket

Ik zie je staan, er is al zoveel dat je hebt geprobeerd, maar het voelt als of je telkens weer opnieuw begint.

Diep van binnen weet je dat het van binnenuit komt.

Ik herken dat gevoel. Ik heb me ook zo gevoeld en was toen zeker niet de beste versie van mezelf.

Ik wil je graag handvaten geven voor meer energie maar ook voor meer balans in je hormonen. Elke vrouw is anders en ik wil je graag ondersteunen in je struggles. Je krijgt van mij de uitleg, tools en support om mee aan de slag te gaan. 

Stap je in de maand augustus in dan mag je gebruik maken van de instap actie voor €479,= i.p.v. € 549,=

Betaling in twee termijnen is mogelijk.

 

Na de betaling neem ik binnen twee werkdagen contact met je op om de eerste afspraak in te plannen. Deze eerste afspraak zal in de maand september zijn.

 

Het compleet in balans pakket

Z

Eerste consult van maximaal 45 minuten (oorzaak van klacht(en) in kaart brengen m.b.v. anamnese + EMB bloedonderzoek)

Z

Vervolgconsult van maximaal 60 minuten om de uitslag door te nemen en advies (kan ook telefonisch) inclusief uitgebreid behandelplan.

Z

Contact moment na 6 weken gebruik van suppletie/ verandering voeding etc. Tevens de afname van een Zytoscan om de voortgang te bekijken en evt. onbalans die nog aanbod komt te behandelen. (deze afspraak is in mijn praktijk).

Z

Contact moment na 4 weken voor een NEI-sessie om ook op mentaal vlak verder te helen en blokades te mogen loslaten. (deze afspraak is in mijn praktijk).

Z

Tevens de mogelijkheid om mij 24/5 te appen of belafspraak in te plannen tijdens dit traject voor coaching en met vragen over je voeding, suppletie etc.

Herken jij deze klachten?

Z
Langzaam gaat je gewicht omhoog, terwijl je best gezond probeert te leven. Je baalt van je toenemende gewicht en je voelt je vaak onzeker over jezelf en je lijf.
Z
Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig. Net voor je menstruatie ben je thuis een heks of juist tijdens je menstruatie voel je jezelf ellendig.
Z
Je ervaart (regelmatig) klachten als hoofdpijn, darmklachten (opgeblazen buik, buikpijn, obstipatie of juist diarree), een onrustige huid, ontstekingen of spierklachten.
Z
Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos. Je hebt regelmatig last van stemmingswisselingen of een kort lontje.
Z
Je bent steeds op zoek naar balans en hebt al verschillende diëten geprobeerd. Je wilt wel gezonder gaan leven, maar je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen.

Je weer energiek voelen

 Je staat als vrouw midden in het leven en houdt een hoop ballen hoog. Het is best druk op je werk of misschien heb je wel een eigen bedrijf. Je hebt een leuk sociaal leven en lijkt het goed voor elkaar te hebben.

Toch zit je niet helemaal lekker in je vel en ben je vaak moe. Jouw leven staat in het teken van je gezin en je werk. Je vind het moeilijk om jezelf op de eerste plek te zetten en dat begin je te merken…

Je gewicht gaat steeds verder omhoog, je hebt allerlei vage klachten en je bent soms niet echt de leukste thuis. Je geniet niet optimaal van jouw lijf en jouw leven.

Ik begrijp hoe uitdagend het kan zijn om alle aspecten van je leven in balans te houden. Het is echter zo belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen, zodat je het beste kunt geven aan degenen om je heen. Daarom wil ik je graag voorstellen aan mijn ‘Compleet in Balans’ pakket, een holistische benadering die je kan helpen om jouw innerlijke balans te vinden en te behouden.

Ben jij op zoek naar een manier om jezelf in balans te brengen? Wil jij werken aan je voeding, hormonen en mentale balans? Dan heb ik de oplossing voor jou!

Met mijn compleet in balans pakket ga jij aan de slag met jezelf en zal je weer vol energie en positiviteit door het leven gaan. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest weer in harmonie te brengen.

Mijn aanpak is uniek en gepersonaliseerd. We starten met een EMB bloedtest, wat mij inzicht geeft in jouw persoonlijke stofwisseling-, tekorten, intoleranties en je hormoonprofiel. Vervolgens maken we gebruik van een vorm van Bioresonantie, waarbij onbalans in je lichaam opgespoord en behandeld kan worden. En NEI-coaching om je te helpen bij het verwerken van eventuele emotionele blokkades.

Met deze combinatie van analyses en coaching, maak ik een persoonlijk plan van aanpak voor jou. Zo geef ik je gerichte adviezen op het gebied van voeding, supplementen en lifestyle. Ook krijg je handvaten aangereikt om te werken aan mentale blokkades die je progressie in de weg kunnen zitten. Samen gaan we hier minimaal 16 weken mee aan de slag.

Klaar om aan een gezonde nieuwe levensstijl te beginnen? Ik help je hier graag bij! Maak een afspraak voor het compleet in balans pakket en investeer in jezelf. Met deze unieke aanpak verbeter je niet alleen je fysieke, maar ook je mentale gezondheid. Als je nog andere vragen of opties hiervoor hebt, hoor ik het graag. We kunnen altijd telefonisch een gesprek plannen of dit de juiste aanpak voor jouw kan zijn.

 Als je in de maand augustus in stapt dan ontvang je ook mijn “Masterclass je hormonen in balans cadeau” 

Deze start op vrijdag 8 september!

Wat komt er aan bod tijdens de online Masterclass?

  • Hoe je van een suikerverbranding in een vetverbranding komt, waardoor je veel meer energie en rust krijgt.
  • Welke invloed heeft voeding op je hormonen maar ook hoe belangrijk je neurotransmitters zijn in dit proces.
  • Welke vitamines, mineralen en misschien zelfs wel welke hormonen je kunnen ondersteunen, zodat je hormonen veel sneller in balans zijn.
  • Welke eenvoudige aanpassingen nu een grote hormonale verandering teweeg gaan brengen.
  • Wat de grootste hormoon verstorende keuzes zijn en hoe je die direct verandert.
  • Welke week je het beste welke dingen, acties en ontspanningen toe kan passen.
  • Jouw hormonale cyclus begrijpen of je nu 30 jaar, 45 jaar of 55 jaar bent.
  • Waarom je nooit meer op dieet hoeft.

Het is tijd voor verandering. Gedurende 15 dagen ontvang je uitleg, kleine opdrachten en video’s. Je kan je vragen stellen om optimaal gebruik te maken van alle tools en de aanwezige kennis.

Wil je nadien alles nog rustig nalezen of de video’s opnieuw bekijken? Geen probleem, alles blijft nog een maand extra beschikbaar.

Je hormonen weer in balans

Door te leren hoe jouw lijf en hormonen werken én hoe jij dat positief kunt beïnvloeden, kun je gaan werken aan jouw balans, zodat je optimaal kunt genieten van je lijf en leven. Tijdens het programma staat vooral voeding, maar ook gezondheid en geluk centraal. Want balans gaat volgens mij niet om een streng dieet en een perfect lichaam, maar om lekker in je vel zitten met een leefstijl die bij jou past. Verandering van gedrag en gewoontes lukt echter meestal niet van de ene op de andere dag. 

Om de dag krijg je nieuwe informatie in de vorm van video’s en kleine opdrachten. Ik neem je mee door de stappen van bewustwording, haalbare doelen stellen, kennis opdoen, acties uitvoeren en het creëren van balans voor de lange termijn. We gaan niet voor een resultaat voor even, maar voor een blijvend resultaat, je hele leven.

Hoe fijn zou het zijn als…..

Z

Je geen last meer hebt van hoofdpijn, darmklachten of andere ongemakken en je menstruatie iets is wat er gewoon bij hoort, in plaats van iets waar je steeds enorm tegenop ziet.

Z

Je een gevoel van balans kunt ervaren of weet hoe je steeds de balans kunt creëren voor jezelf. Dat je lekker in je vel zit, trots bent op je lijf en vol zelfvertrouwen kunt genieten van alles wat het leven jou te bieden heeft.

Z

Je goed slaapt, energiek bent gedurende de hele dag en gewoon zin hebt om leuke dingen te doen, niet alleen met anderen maar ook gewoon voor jezelf.

Z

Je tevreden bent met je gewicht en rust kunt vinden in een eetpatroon wat bij jouw en je lijf past. Niet met minder eten, maar anders eten. Geen jojo-effect meer en een ontspannen kijk op voeding en genieten.

Contact

info@puurmetolie.nl
Insta @alkapuurmetolie