Zyto Balance scan

Zyto Balance consult

Loop jij ook met bepaalde emotionele, lichamelijke of spirituele vraagstukken rond of kan je kind misschien een extra steuntje in de rug gebruiken en sta je open voor deze zachte manier van natuurlijke ondersteuning met essentiële olie, dan kan deze scan een waardevolle bijdrage voor je zijn!

Eerste consult Zyto Balance scan:
€59 inclusief uitleg, scan verslag en opstellen protocol en duurt maximaal 1 uur. 

Vervolg Zyto Balance scan:
€45 inclusief verslag en aanpassen protocol en een afdruk van de scan van 18 tot 20 pagina’s. Duur 45 minuten.

Exclusief essentiële oliën en of natuurlijke producten.

Wat doet de Zyto Balance scan?

Een Zyto scan is een Gezondheid- en Wellness scan die via bio communicatie “vragen” stelt aan en “luistert” naar de antwoorden die het lichaam geeft. Op een zelfde soort manier als je hersenen met de rest van je lichaam communiceert. De scan registreert een positieve of negatieve reactie. In of uit balans. Op basis van deze reactie wordt een rapport gemaakt.

Over de methode

Met het Zyto scan apparaat krijg je een uitslag over welke essentiële oliën en supplementen jou het beste kunnen ondersteunen bij de vraagstukken waar je op dit moment tegen aanloopt in je leven.

Je kunt de ZYTO scan zien als een soort van GPS systeem dat de weg wijst. Er word een zogenaamde “bio-verkenning” gedaan.

Tijdens dit proces meet de ZYTO handscanner de galvanische huidreactie ( GSR) van je lichaam en analyseert de ZYTO Compass software de metingen op basis van een reeks bio- energetische markers.

De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren.

Het is dus net alsof het ZYTO Compass je lichaam de vragen stelt en de antwoorden erop registreert.

Wat word er gemeten?

De scan meet maar liefst 198 bio-punten in je lichaam.

De Zyto Balance scan geeft info over 4 belangrijke lichaamssystemen en inzicht over je levensstijl.

Waarom deze 4 Lichaamssystemen?
Of men nu ziek is, probeert ziekte te voorkomen of de overall gezondheid en fitness te verbeteren, het is belangrijk om te evalueren hoe deze systemen er voor staan. Als een of meerdere van deze systemen niet in balans zijn beïnvloedt dit ook andere systemen waardoor een ketting reactie en negatieve spiraal ontstaat die grote invloed kan hebben op de totale gezondheid.

De lichaam systemen die worden doorgelicht zijn:
1) Het ontgifting systeem
2) Spijsvertering systeem
3) Hormonaal/ endocriene systeem
4) Immuunsysteem

De levensstijl scan geeft info over:
1) Dieet/ voeding
2) Vocht huishouding
3) Ontstekingen
4) Mentale en emotionele stress
5) Slaappatroon
6) Chemicaliën stress van buitenaf

Bijzonder en krachtig wat ons lichaam ons kan vertellen. Wat we vooral heel erg mooi vinden is dat specifieke negatieve emoties benoemd worden die de systemen uit balans kunnen brengen (bij iedereen is dit anders). Zelfs met een uitgebreide anamnese is dit lastig zo specifiek te achterhalen. Ook bij kinderen is dit heel lastig om te achterhalen, door middel van de Zyto Balance scan ontvang je een kijkje van binnenuit. 

De Zyto Balance scan is een Gezondheids – en Welness scan en stelt geen diagnose, identificeert, of behandelt geen ziekte of medische conditie en is nooit een vervanging voor professioneel medische advies.

Loop jij ook met bepaalde emotionele, lichamelijke of spirituele vraagstukken rond of kan je kind misschien een extra steuntje in de rug gebruiken en sta je open voor deze zachte manier van natuurlijke ondersteuning met essentiële olie, dan kan deze scan een waardevolle bijdrage voor je zijn!

Bij de afkoop van een starterskit zit een gratis afname van een uitgebreide Zyto Balance scan.

Meten is weten, weten is verbeteren

× Een vraag of afspraak plannen?