Nei - Coachingsconsult

Welke blokkade mag jij loslaten?

In je leven maak je een hoop mee, zowel positief als negatief. Niet alle emoties kun je verwerken, deze stop je in jouw rugzak en draag je met je mee. Hoe voller de rugzak, hoe zwaarder het wordt om deze te dragen, met klachten tot gevolg. 

Als Energetisch therapeut kijk ik samen met jou voorbij je klacht en gaan we op zoek naar de oorzaak hiervan. Met NEI-therapie haal ik de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen.

Consult duur: max.1,5 uur

Kosten: € 89

Wat betekent energetisch?

Het hele universum hangt aan elkaar door trillingen of frequenties. Dit betekent dat iedere stof, ieder lichaam en alle onderdelen daarvan een eigen specifieke frequentie of frequentiebereik hebben. Als duidelijk is welk onderdeel welke frequentie of frequentiebereik uitstraalt, kun je dit zichtbaar maken, met behulp van verschillende apparatuur.

Hoe ga ik te werk?

In je leven maak je een hoop mee, zowel positief als negatief. Niet alle emoties kun je verwerken, deze stop je in jouw rugzak en draag je met je mee. Hoe voller de rugzak, hoe zwaarder het wordt om deze te dragen, met klachten tot gevolg.
 
Als Energetisch therapeut kijk ik samen met jou voorbij je klacht en gaan we op zoek naar de oorzaak hiervan. Met NEI-therapie haal ik de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen.
 
Vooraf aan het NEI-consult start ik met de afname door middel van een Zyto Balance scan om te kijken met welke laag je aan de slag mag.

Energetische sessie

Tijdens de energetische sessie gaan we samen op zoek naar de patronen die jouw klachten veroorzaken. We werken vanuit een diepe ontspanning aan jouw herstel. Doordat ik mij op jouw onderbewuste afstem, kan ik met je meekijken en voelen waar de kern van het probleem zit.
 
Het opsporen van blokkades, het wegnemen van die blokkades en het stimuleren van het zelfhelend vermogen is hoe energetische therapie werkt.

"Kies voor jezelf, neem een beslissing en doorbreek je blokkades"

Dat de NEI-therapie zo praktisch is, vind ik fantastisch. Ik kan op mijn eigen nuchtere en vrolijke manier werken met energie. Nog steeds verbaas ik me over de resultaten.

Natuurlijk vinden sommige mensen het zweverig, dat begrijp ik als geen ander. En als je lichamelijke klachten hebt, moet je absoluut in het medische circuit checken wat er aan de hand kan zijn.

Maar is er niks aanwijsbaars en hou je vage klachten of lastige patronen? Het is echt de moeite waard om deze methode uit te proberen. 

Je brein en je energetische straling kunnen nog zoveel voor je doen!

Jouw vraag staat centraal in het consult. Je krijgt inzicht in je klachten, je zet stappen in je persoonlijke groei of we zoeken samen uit waarom het blokkeert in je werk of bedrijf. In het consult maak ik gebruik van verschillende technieken.

 

In je leven stop je al je ervaringen in de archiefkast die achter je staat. Daarin staan de mooie ervaringen, de slechte ervaringen, de dingen die je meekrijgt van je ouders, van je voorouders, van vorige levens. Kortom: een kast die wel eens propvol kan zitten.

Ik help je de mappen uit je kast te halen die niet bij jou horen. En ze terug te geven waar ze horen. Samen schonen we je archiefkast op.

We halen de spanning van de slechte ervaringen af en gooien de onderbewuste ballast weg, zodat de mooie ervaringen meer ruimte krijgen. Dan word je krachtiger, energieker en kun je volop je eigen leven leiden, niet dat van de wensen van anderen.

Meer over NEI

Neuro Emotionele Integratie (NEI) is een praktische methode met wortels in onder meer de oosterse geneeskunde en NLP. NEI is een methode om het onbewuste, bewust te maken. Veel van de ervaringen die we hebben gehad zijn we vergeten of hebben we weggestopt. De minder fijne ervaringen worden in ons onderbewuste opgeslagen als onverwerkte emoties. Zonder lange praatsessies kom je met NEI snel tot de kern en wordt er direct aan de oorzaak achter de klacht gewerkt. NEI is een prettige, zachte therapievorm en daarom ook zeer geschikt en effectief bij kinderen.

De meeste lichamelijke en psychische klachten hebben een emotionele blokkade als oorzaak. We herinneren ons zo’n 10% van alles wat we hebben ervaren en meegemaakt, de andere 90% bevindt zich in ons onderbewuste. Alle herinneringen en emoties liggen dus op celniveau opgeslagen in het lichaam.

 

Het kind en blokkerende emoties, gevoelens en gedachten

Wat doe je als een kind blokkeert door zijn emoties? Niet begrepen hoofdpijn heeft of buikpijn? Wat doe je wanneer het zich alleen maar kan uiten in woede, verdriet of clownesk gedrag? Wat kun je doen wanneer je voelt dat er iets is met het kind, maar niet kunt ontdekken wat?

 

Tijdens een consult in mijn praktijk werk ik met een biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument die voor jou zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen. Als we iets aanraken wat klopt, resoneert dit mee met ons lichaam en krijgen we een JA beweging in de biotensor te zien. Wordt er iets gezegd wat niet resoneert, krijg je een stressreactie in je lichaam die de biotensor direct oppakt en vertaalt naar een NEE beweging.

Hierna gaan we aan de slag met de biotensor en je onderbewustzijn om de triggers en de oorzaak te achterhalen en daarna op te ruimen.

Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismes onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hieraan ten grondslag liggen. Zo wijst jouw onderbewustzijn ons de weg.

Hierdoor maakt het niet uit of ik ongeboren kindjes, baby’s of volwassenen test. Ons onderbewustzijn is altijd aanwezig.

Tijdens een consult met volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar starten we met het afnemen van een Zyto Balance scan om te kijken waar de onbalans zit in je lichaam en op welke manier je hier mentaal of lichamelijk onbalans door ervaart.

Hierna gaan we aan de slag met de biotensor en je onderbewustzijn om de triggers en de oorzaak te achterhalen en daarna op te ruimen.

Emotionele blokkades

Zodra de emotionele blokkade is weggewerkt, heeft jouw lichaam geen reden meer om de klacht in stand te houden. De energie kan weer vrij stromen en jouw lichaam zet zijn zelf-helende vermogen in om beter te worden. Meestal voelen cliënten zich vooral erg opgelucht na de behandeling.

Als aanvulling op dit proces werk ik met essentiële oliën en kunnen deze ingezet worden tijdens het consult maar ook als een protocol voor een bepaalde tijd na de behandeling om het herstel te ondersteunen.

Ik ben CRKBO geregistreerd. KTNO geaccrediteerd door middel van onderstaande HBO opleiding en aangesloten bij de Vereniging van NEI therapeuten.

× Een vraag of afspraak plannen?