Het compleet in balans pakket

Kom binnen en voel je welkom!

Hoe belangrijk is de invloed van onze mentale gezondheid op ons lichaam en hoe fijn het is om helemaal blij te zijn met jezelf zoals je bent.

Als vrouwen houden we vaak veel ballen hoog in de lucht en vergeten we vaak goed voor ons zelf te zorgen.

Ik begrijp hoe uitdagend het kan zijn om alle aspecten van je leven in balans te houden. Het is echter zo belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen, zodat je het beste kunt geven aan degenen om je heen. Daarom wil ik je graag voorstellen aan mijn ‘Compleet in Balans’ pakket, een holistische benadering die je kan helpen om jouw innerlijke balans te vinden en te behouden.

Ben jij op zoek naar een manier om jezelf in balans te brengen? Wil jij werken aan je voeding, hormonen en mentale balans? Dan heb ik de oplossing voor jou!

Met mijn compleet in balans pakket ga jij aan de slag met jezelf en zal je weer vol energie en positiviteit door het leven gaan. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest weer in harmonie te brengen.

Mijn aanpak is uniek en gepersonaliseerd. We starten met een EMB bloedtest, wat mij inzicht geeft in jouw persoonlijke stofwisseling-, tekorten, intoleranties en je hormoonprofiel. Vervolgens maken we gebruik van een vorm van Bioresonantie, waarbij onbalans in je lichaam opgespoord en behandeld kan worden. En NEI-coaching om je te helpen bij het verwerken van eventuele emotionele blokkades.

Met deze combinatie van analyses en coaching, maak ik een persoonlijk plan van aanpak voor jou. Zo geef ik je gerichte adviezen op het gebied van voeding, supplementen en lifestyle. Ook krijg je handvaten aangereikt om te werken aan mentale blokkades die je progressie in de weg kunnen zitten. Samen gaan we hier minimaal 16 weken mee aan de slag.

Klaar om aan een gezonde nieuwe levensstijl te beginnen? Ik help je hier graag bij! Maak een afspraak voor het compleet in balans pakket en investeer in jezelf. Met deze unieke aanpak verbeter je niet alleen je fysieke, maar ook je mentale gezondheid. Als je nog andere vragen of opties hiervoor hebt, hoor ik het graag. We kunnen altijd telefonisch een gesprek plannen of dit de juiste aanpak voor jouw kan zijn.

Het ‘Compleet in Balans’ pakket omvat drie belangrijke componenten: een emb bloedtest, bioresonantie en NEI coaching. Samen vormen ze een krachtig instrument om jou te ondersteunen tijdens een 16 weken durend transformatieproces. Laten we eens kijken naar wat elk van deze elementen inhoudt en hoe ze jou kunnen helpen:

 1. Emb bloedtest: Deze test biedt inzicht in jouw biochemie en voedingsbehoeften. Door middel van een gedetailleerde analyse van jouw bloed, krijgen we een goed beeld van eventuele voedingstekorten, hormonale disbalansen en andere potentiële gezondheidsproblemen. Hierdoor kunnen we gericht werken aan het optimaliseren van jouw voedingspatroon en gezondheid, zodat je je energieker en veerkrachtiger voelt.

 2. Bioresonantie: Dit is een niet-invasieve methode die gebruikmaakt van elektromagnetische signalen om de energetische balans in je lichaam te herstellen. Bioresonantie kan helpen bij het verminderen van stress, het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van je lichaam en het bevorderen van algeheel welzijn. Het kan je ook ondersteunen bij het vinden van emotioneel evenwicht en het loslaten van belemmerende overtuigingen.

 3. NEI coaching: NEI (Neuro Emotionele Integratie) is een krachtige vorm van coaching die zich richt op het identificeren en opruimen van emotionele blokkades die jouw persoonlijke groei belemmeren. We gaan samen op zoek naar de dieperliggende oorzaken van stress, angst of onbalans, en leer je effectieve technieken om deze los te laten en te vervangen door positieve patronen.

Door deze drie elementen te combineren, biedt het ‘Compleet in Balans’ pakket een holistische benadering die jou op fysiek, energetisch en emotioneel niveau ondersteunt. Het helpt je om bewustzijn te creëren, je gezondheid te optimaliseren en jouw innerlijke zelf weer terug te vinden.

Welke stappen gaan we nemen?

Compleet terug in balans pakket;
EMB bloedonderzoek, Zyto Balance scan en NEI-sessie
(16 weken traject incl. coaching)

4 consulten + bloedonderzoek (in mijn praktijk) € 549,-

 • Eerste consult van maximaal 45 minuten (oorzaak van klacht(en) in kaart brengen m.b.v. anamnese + EMB bloedonderzoek)
 • Vervolgconsult van maximaal 60 minuten om de uitslag door te nemen en advies (kan ook telefonisch) inclusief uitgebreid behandelplan.
 • Contact moment na 6 weken gebruik van suppletie/ verandering voeding etc. Tevens de afname van een Zytoscan om de voortgang te bekijken en evt. onbalans die nog aanbod komt te behandelen. (deze afspraak is in mijn praktijk).
 • Contact moment na 4 weken voor een NEI-sessie om ook op mentaal vlak verder te helen en blokades te mogen loslaten. (deze afspraak is in mijn praktijk).
 • Tevens de mogelijkheid om mij 24/5 te appen of belafspraak in te plannen tijdens dit traject voor coaching en met vragen over je voeding, suppletie etc.
Betaling in twee termijnen is mogelijk.

We starten met de afname van een EMB bloedtest

In de reguliere zorg kan met behulp van bloedonderzoek worden vastgesteld of er sprake is van bepaalde infecties, auto-immuunziekten, bloedarmoede en schildklierafwijkingen. Er kan alleen nog veel meer informatie uit een bloedtest worden gehaald. Het gaat dan bijvoorbeeld om preklinische belastingen (voor de ziekte merkbaar wordt) en energetische belastingen. Met een EMB test wordt er holistisch (naar de mens als geheel) naar het bloed gekeken.

De EMB test kan naast bioresonantie uitgevoerd worden als aanvulling op een orthomoleculair advies of als apart onderzoek om te komen tot inzicht in waarom je bepaalde klachten ervaart en wat nodig is om je weer vitaal te voelen. De behandeling is vaak efficiënt en kort.

Ons bloed stroomt dagelijks zo’n 7000 keer via onze bloedvaten door ons lichaam. Bloed met een uiterst waardevolle lading zuurstof, voedingsbestanddelen en hormonen. Het wordt vervoert door het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel, maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem. Ook afvoer van afvalstoffen vindt plaats via het bloed.

Heb je al een tijdje last van specifieke of vage klachten? Lukt het niet goed om af te vallen of is het juist heel lastig om aan te komen? Merk je dat je te weinig energie hebt? Slaap je niet goed? Lukt het niet om zwanger te worden? Heb je snel last van jouw darmen? Heb je last van acne of huidklachten? Of wil je gewoon graag weten hoe het ervoor staat in jouw lichaam? Dan kan een EMB bloedtest antwoord geven over de oorzaken. 

Gemeten wordt:

 • Tekorten van vitaminen en mineralen in het lichaam
 • Voedselintoleranties
 • Hormonale disbalans
 • Parasieten
 • Stresswaarden en belasting
 • Vrije radicaal belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring
 • Adrenale Status (bijnieren bij stress en burn out)
 • pH balans (zuurtegraad, is er sprake van verzuring?)
 • B12-status
 • Spoorelementenpanel
 • Toxische belasting (gifstoffen in het lichaam)
 • Virale belasting (virussen die veel energie kosten)
 • Bacteriële belasting (met name in de darmen)
 • Pancreasinsufficiëntie (insuline resistentie)

Daarnaast worden de volgende reguliere waardes gemeten en geanalyseerd:

 • Trombocyten (bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoglobine (Hb, ijzer)
 • Hematocriet (Ht)
 • Mean Corpuscular Volume (MCV)
 • Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

Met een lancet (universele prikpen: Safe-T-Pro-Plus lancet voor eenmalig gebruik) neem ik veilig wat bloed af uit je vinger. Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd waarmee ik samenwerk. Over het algemeen is na 3 weken is de uitslag bekend. Op basis van deze uitslag maak ik een passend advies. Advies op het gebied van voeding, suppletie & leefstijl.

Er kunnen bijv. tekorten naar boven komen zoals vitamine B12 of magnesium; of je een parasiet hebt of een lactose-intolerantie. Hier kan dan met adviezen en eventueel voedingssupplementen mee aan de slag worden gegaan.

Nadat je met de adviezen vanuit de EMB bloedtest aan de slag bent gegaan nemen we na 6 weken een Zyto Balance scan af om te zien waar je staat en wat je lichaam aan geeft waar nog meer aandacht naar toe mag gaan

Over de methode

Met het Zyto scan apparaat krijg je een uitslag over welke essentiële oliën en supplementen jou het beste kunnen ondersteunen bij de vraagstukken waar je op dit moment tegen aanloopt in je leven.

Je kunt de ZYTO scan zien als een soort van GPS systeem dat de weg wijst. Er word een zogenaamde “bio-verkenning” gedaan.

Tijdens dit proces meet de ZYTO handscanner de galvanische huidreactie ( GSR) van je lichaam en analyseert de ZYTO Compass software de metingen op basis van een reeks bio- energetische markers.

De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren.

Het is dus net alsof het ZYTO Compass je lichaam de vragen stelt en de antwoorden erop registreert.

Wat word er gemeten?

De scan meet maar liefst 198 bio-punten in je lichaam.

De Zyto Balance scan geeft info over 4 belangrijke lichaamssystemen en inzicht over je levensstijl.

Waarom deze 4 Lichaamssystemen?
Of men nu ziek is, probeert ziekte te voorkomen of de overall gezondheid en fitness te verbeteren, het is belangrijk om te evalueren hoe deze systemen er voor staan. Als een of meerdere van deze systemen niet in balans zijn beïnvloedt dit ook andere systemen waardoor een ketting reactie en negatieve spiraal ontstaat die grote invloed kan hebben op de totale gezondheid.

De lichaam systemen die worden doorgelicht zijn:
1) Het ontgifting systeem
2) Spijsvertering systeem
3) Hormonaal/ endocriene systeem
4) Immuunsysteem

De levensstijl scan geeft info over:
1) Dieet/ voeding
2) Vocht huishouding
3) Ontstekingen
4) Mentale en emotionele stress
5) Slaappatroon
6) Chemicaliën stress van buitenaf

Na 4 weken kom je terug in de praktijk en dan gaan we met je mentale blokkades aan de slag, wat mag je loslaten?

NEI-coaching

In je leven maak je een hoop mee, zowel positief als negatief. Niet alle emoties kun je verwerken, deze stop je in jouw rugzak en draag je met je mee. Hoe voller de rugzak, hoe zwaarder het wordt om deze te dragen, met klachten tot gevolg. 

Als Energetisch therapeut kijk ik samen met jou voorbij je klacht en gaan we op zoek naar de oorzaak hiervan. Met NEI-therapie haal ik de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen.

Het hele universum hangt aan elkaar door trillingen of frequenties. Dit betekent dat iedere stof, ieder lichaam en alle onderdelen daarvan een eigen specifieke frequentie of frequentiebereik hebben. Als duidelijk is welk onderdeel welke frequentie of frequentiebereik uitstraalt, kun je dit zichtbaar maken, met behulp van verschillende apparatuur.

Tijdens de energetische sessie gaan we samen op zoek naar de patronen die jouw klachten veroorzaken. We werken vanuit een diepe ontspanning aan jouw herstel. Doordat ik mij op jouw onderbewuste afstem, kan ik met je meekijken en voelen waar de kern van het probleem zit.
 
Het opsporen van blokkades, het wegnemen van die blokkades en het stimuleren van het zelfhelend vermogen is hoe energetische therapie werkt.

Dat de NEI-therapie zo praktisch is, vind ik fantastisch. Ik kan op mijn eigen nuchtere en vrolijke manier werken met energie. Nog steeds verbaas ik me over de resultaten.

Natuurlijk vinden sommige mensen het zweverig, dat begrijp ik als geen ander. En als je lichamelijke klachten hebt, moet je absoluut in het medische circuit checken wat er aan de hand kan zijn.

Maar is er niks aanwijsbaars en hou je vage klachten of lastige patronen? Het is echt de moeite waard om deze methode uit te proberen. Veel van onze lichamelijke klachten hebben een diepere onderliggende mentale oorzaak.

Je brein en je energetische straling kunnen nog zoveel voor je doen!

Jouw vraag staat centraal in het consult. Je krijgt inzicht in je klachten, je zet stappen in je persoonlijke groei of we zoeken samen uit waarom het blokkeert in je werk of bedrijf. In het consult maak ik gebruik van verschillende technieken.

In je leven stop je al je ervaringen in de archiefkast die achter je staat. Daarin staan de mooie ervaringen, de slechte ervaringen, de dingen die je meekrijgt van je ouders, van je voorouders, van vorige levens. Kortom: een kast die wel eens propvol kan zitten.

Ik help je de mappen uit je kast te halen die niet bij jou horen. En ze terug te geven waar ze horen. Samen schonen we je archiefkast op.

We halen de spanning van de slechte ervaringen af en gooien de onderbewuste ballast weg, zodat de mooie ervaringen meer ruimte krijgen. Dan word je krachtiger, energieker en kun je volop je eigen leven leiden, niet dat van de wensen van anderen.

Welke stappen gaan we nemen?

Compleet terug in balans pakket;
EMB bloedonderzoek, Zyto Balance scan en NEI-sessie
(16 weken traject incl. coaching)

4 consulten + bloedonderzoek (in mijn praktijk) € 549,-

 • Eerste consult van maximaal 45 minuten (oorzaak van klacht(en) in kaart brengen m.b.v. anamnese + EMB bloedonderzoek)
 • Vervolgconsult van maximaal 60 minuten om de uitslag door te nemen en advies (kan ook telefonisch) inclusief uitgebreid behandelplan.
 • Contact moment na 6 weken gebruik van suppletie/ verandering voeding etc. Tevens de afname van een Zytoscan om de voortgang te bekijken en evt. onbalans die nog aanbod komt te behandelen. (deze afspraak is in mijn praktijk).
 • Contact moment na 4 weken voor een NEI-sessie om ook op mentaal vlak verder te helen en blokades te mogen loslaten. (deze afspraak is in mijn praktijk).
 • Tevens de mogelijkheid om mij 24/5 te appen of belafspraak in te plannen tijdens dit traject voor coaching en met vragen over je voeding, suppletie etc.
Betaling in twee termijnen is mogelijk.

Ik sta klaar om je te begeleiden op jouw reis naar balans en welzijn. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je alle ballen moeiteloos hoog kunt houden, terwijl je ook tijd en ruimte hebt voor jezelf.

Sipke-Jan; In december 2022 een emb test bij je gedaan.
En nu 5 maanden verder voel ik me een heel anders mens, veel meer energie en ook nog eens 21 kilo afgevallen.
Alka Jongsma super blij dat ik de stap heb genomen. Ik ben er nog niet maar al een heel eind op weg.
 
Alka, ik wil je toch nog even een berichtje sturen om je te bedanken dat je zo’n veilige plek voor mij hebt gecreëerd vanmiddag dat ik het aandurfde me zo open te stellen en het proces aan kon gaan. Ondanks dat het heftig was voelde ik me veilig en gedragen. Ik voel me letterlijk al iets lichter nu. Nogmaals bedankt!
× Een vraag of afspraak plannen?