Premium Starterkit

Hoe kan je het beste beginnen met etherische oliën?

Met de starterkit! De kit heeft namelijk niet voor niets deze naam gekregen. Je kunt direct starten!!

Daarnaast ontvang je een 14 weeks informatieprogramma over de kit, een papieren handboek met allerlei recepten, tips en beschrijvingen over de oliën uit de starterkit voor een vlekkeloze start inclusief rollers, inhaler en pipetflesje. Kortom een compleet pakket om gelijk aan de slag te gaan! En je krijgt mij erbij voor al je vragen en (online) begeleiding.

Nu inclusief gratis extra’s en het exclusieve welkomstpakket met ons nieuwe olie handboek boordevol informatie! (maar liefst 60 pagina’s)

Wat zit er in:

  • 1 pipetflesjes 3 ml
  • 1 grote roller 10 ml
  • 2 kleine rollers 5 ml
  • Inhaler
  • Sample van de Thieves House Hold Cleaner
  • Extra flesje olie 5 ml Peace and Calming deze voeg ik toe aan je welkomspakketje.
  • En een cadeautje speciaal vanuit mijn reis naar Zuid – Afrika incl. opbergtas om je oliën in op te bergen!
 

Wat krijg ik er bij?

In de starter kit zitten elf oliën, waarvan vijf singles en zes blends. De singles zijn oliën die van één plant afkomstig zijn, de blends zijn vooraf samengestelde mixen van meerdere singles met een bepaalde ondersteuning. Hieronder kort uitgelegd waarvoor de oliën ondersteuning kunnen bieden.

Naast de oliën ontvang je ook de Desert mist diffuser , de Haven diffuser of de Dewdrop diffuser of de Aria diffuser waarin je de oliën kan vernevelen waardoor het zich verspreid in de kamer. Het geeft een heerlijke geur, je lichaam neemt de oliën op en kan zo het lichaam ondersteunen.

Als er mensen bij ons in huis komen hoor ik ze vaak zeggen, “wat ruikt het hier lekker, wat is dat”

Dan vertel ik vol enthousiasme over de diffuser die hier zeker 2 keer daags aan staat met verschillende oliën. We beginnen de dag met peppermint en lemon voor een heerlijk opgewekte frisse start van de dag, ’s middags na school/einde van de middag, stress away en lavender om heerlijk te ontspannen (kinderen vinden dit ook heerlijk en worden hier rustig van).

Met deze kit kun je een mooi begin maken met het integreren van 100% natuurlijke essentiële oliën in je dagelijks leven. Uiteraard zijn er nog tal van ander oliën in het assortiment die elk weer allerlei toepassingen hebben.Wat vind je allemaal in de starterskit?
• Dewdrop Diffuser van hoogwaardig medisch kunststof, waarmee je de oliën op een veilige manier koud kunt vernevelen, waardoor ze ook hun therapeutische waarde behouden. Tip: doe de oliën van young living niet in een standaard diffuser/luchtbevochtiger aangezien de oliën zo puur zijn dat ze dat soort plastic aantasten en dat je zonder dat je dit in de gaten hebt dat ook mee verneveld in huis!


• 11 van de meest gebruikte essentiële oliën van Young Living Essential Oils (elk 5 ml) die in de starterskit zitten, namelijk:
– Lemon
– Lavender
– Frankincense
– Thieves
– Blue Relief
– RC
– Peppermint
– Purification
– DiGize
– Copaiba
– Stress Away met daarbij een roller bal om de olie aan te brengen.

58 ml flesje V-6 draagolie om je rollers mee te verdunnen.
1 x 60 ml Ningxia

Wat kost het?

Wanneer je hem nu aanschaft dan krijg je korting en betaal je slechts € 183.91 voor de Desert Mist diffuser met de starterkit, de Haven diffuser of de Dewdrop diffuser voor € 183,91 met de starterkit en de Aria diffuser met de starterkit voor € 300.07!

Het is inderdaad geen aankoop die je zomaar doet, maar het is zeker niet duur. Wanneer je alles los zou kopen, kom je bijna boven de €380 uit! Een hele goede deal dus om te beginnen en de verschillende oliën & combinaties te proberen.

In het welkomstpakket zitten rollertjes, een pipetflesje, een neusinhaler en een handboek, waarin alle informatie staat over de oliën uit de starterskit en hoe je ze in kunt zetten. Zo kun je heel makkelijk zelf starten en meteen je eerste rollers maken!

Is er nog meer?

Daarnaast krijg je naast deze extra’s bij een starterskit: een gratis afname van een basis zyto scan incl. een persoonlijk protocol om mee aan de slag te gaan (heel gericht kijken wat je lichaam aangeeft wat in onbalans is, je mag ook iemand anders laten doormeten) en persoonlijke begeleiding bij het gebruik van je starterskit. Dit kan in een afspraak maar ook online.

Een kleine greep wat je er mee kunt: ondersteunen van je weerstand, om vrijer te kunnen ademen, om je huid te verbeteren, om je spieren te ondersteunen, te reinigen, verbeteren van concentratie maar ook om heerlijk te ontspannen etc…

Met deze kit kun je een mooi begin maken met het integreren van 100% natuurlijke essentiële oliën in je dagelijks leven.Je hebt dan meteen de meest gebruikte oliën (die ook gecombineerd weer veel meer toepassingen hebben) plus een onmisbare diffuser.

Nadat je een kit hebt aangekocht en dus member bent geworden (je zit nergens aan vast), kun je alle producten voortaan met 24% distributeurskorting kopen. 

**NB: Naast deze kits zijn er nog meerdere starterkits /feelingskits. Mocht je daar meer over willen weten of andere vragen hebben, neem dan even contact met me op.

× Een vraag of afspraak plannen?