Mijn bezoek aan de
boerderij van Young Living

Bezoek boerderij Sevilla

 
In oktober 2019 bracht ik een bezoek aan de boerderij en distilleerderij in Sevilla, partner van Young Living.

Hier word voor Young Living de Frankincense, Myrrh en Cistus gedistilleerd. Zo mooi en dankbaar om dit proces met eigen ogen te mogen zien. Kijk mee en ervaar het zelf…

Onze reis in maart 2018 naar Hawaii

Het begon al bij de aankomst waar we de beschikking hadden over een super stoere huurauto waarna we een half uur later aankwamen in het Hotel. Al was het donker we keken toen al onze ogen uit. ‘S morgens was het uitzicht gewoon onwerkelijk. Zo mooi en fantastisch weer. Heerlijk gegeten, een bezoek gebracht aan de Hawaiien Sandelwood Forest, een hike gedaan door het regenwoud, gezwommen bij een waterval, walvissen en dolfijnen gezien in de zee en oog in oog met een zee schildpad en vandaag tot slot een zipline tour gedaan over een ravijn en waterval heen…en dat in 5 dagen tijd. Nu komt het besef…mooie en lieve mensen leren kennen, veel geleerd en bovenal veel gelachen…om tot slot gisteren te mogen dineren op het strand🌴🍹🌅 Wat hebben we onze kids gemist maar wat was deze quality time samen ontzettend fijn…

Dankbaar

Door mijn reizen over de hele wereld, om de boerderijen van Young Living te bezoeken, heb ik met eigen ogen kunnen zien hoe passievol de medewerkers zijn daar. Hoe zij hun ziel en zaligheid hier in stoppen van het zaaien tot en met het oogsten. Dankbaar dat ik hier onderdeel van mag zijn en de oliën op mijn pad zijn gekomen.

Een Sandalwood boom word pas gekapt na minimaal 15 jaar en als de boom geen toekomst meer heeft. De stam word vermalen en door middel van stoom destillatie word de olie uit de houtsnippers gehaald. Dit is ook waarom deze olie een stuk duurder is dan bijvoorbeeld citrus oliën.

Mijn reis in september 2018 naar Utah (Amerika)

Alweer een paar jaar geleden dat ik een bezoek bracht aan de prachtige Mona boerderij van Young Living in de staat Utah!
Wat een geweldige ervaring was dat!

Kom jij ons team versterken?

Wat kan je verwachten als je start?

Je komt binnen in een warm team Puur! met Elkaar. Waar we elkaar helpen en inspireren. Een community die graag kennis met elkaar deelt. Een groep die altijd bereid is om elkander te helpen.
Een team van mensen die jouw welzijn en financiële groei ondersteunen.

Wie starten er een business?

 • Vrouwen die op zoek zijn naar natuurlijke oplossingen
 • Moeders die gewoon willen zorgen voor het welzijn van het hele gezin op een natuurlijke manier.
 • Vrouwen die op zoek zijn naar iemand die in de praktijk deze oliën gebruikt en hen kan tonen wat het voor hen kan doen.

De voordelen

 • Je helpt anderen
 • Je kan een mooi maandelijks inkomen verdienen.
 • Je bent je eigen baas
 • Geen voorraad nodig.
 • Je hebt geen verplichtingen om bepaalde quota te halen
 • Ideaal voor wellness professionals zoals yogadocenten, fitnesstrainers, voedingscoaches, massagesalons, coaches etc…
 • Je werkt op je eigen tempo.
 • Je werkt de uren die jij wilt (ideaal om bijv. onder schooltijd te werken)
× Een vraag of afspraak plannen?