Ouder en kind producten

Slaap jij goed?

Slaapproblemen bij kinderen komen veel voor. Bijna 1 op de 3 kinderen heeft last van slaapproblemen. Als je kind slecht slaapt dan heeft dit vaak veel impact op het hele gezin, omdat iedereen vermoeid raakt. 

Je kind krijgt overdag te maken met veel prikkels, hij/zij krijgt spanning in het buikje of heeft onrust in het hoofd. Allemaal factoren die invloed hebben op het slaap patroon van je kind.

De Kidscents oliën is een lijn die speciaal verdund is voor kinderen om hierbij te ondersteunen. Zeker als je nog niet weet welke oliën geschikt zijn voor je kind zit je met deze lijn altijd goed!

Onze Little Oilers

De producten in de KidScents-collectie zijn samengesteld om kinderen een breed scala aan oliën en producten verrijkt met oliën aan te bieden, terwijl ouders gerust kunnen zijn over de ingrediënten. De KidScents-collectie bestaat uit oliën, persoonlijke verzorgingsproducten, mondverzorgingsproducten en zelfs voedingssupplementen. Als je, je kinderen wilt voorzien van producten met een natuurlijke oorsprong die geen agressieve chemicaliën en ingrediënten zoals synthetische kleur- en geurstoffen bevatten, is KidScents dé collectie voor jou en je gezin!

De Little Oilers starterkit

Een basispakket voor de allerkleinsten, de Uil diffuser voor op de baby kamer met daarbij 5 prachtige oliën om gelijk mee aan de slag te gaan. Ook voor de oudere kinderen prima geschikt om in te zetten.
 

Met deze kit kun je een mooi begin maken met het integreren van 100% natuurlijke essentiële oliën in je dagelijks leven samen met je baby/kind.  Wat vind je allemaal in deze Little oilers starterskit?

De Uil diffuser

De Feather the Owl diffuser. Breng rust en ontspanning in de slaapkamer. Als je baby/kindje lekker slaapt dan kan jij ook genieten van een ontspannen nachtrust. Maak bedtijd nog leuker met deze schattige, veelzijdige uil – het is een luchtbevochtiger, verstuiver, nachtlampje en muziekdoosje in 1. Het heeft tien verschillende LED-lichtopties en vijf verschillende muziek instellingen.

De Kidscents oliën zijn verkrijgbaar in handige rollers voor onderweg van 10 ml en flesjes van 5 ml voor gebruik in de diffuser.

De Kidscents DreamEase helpt je kind te ontspannen door deze rustgevende melange voor het slapen in de middag of avond aan te brengen op de huid. DreamEase, een zorgvuldig samengestelde mix van diverse oliën, draagt bij aan een rustige en vredige nachtrust. DreamEase combineert de van nature kalmerende geuren van planten en bloemen om een rustige sfeer te creëren zodat je kind kan ontspannen.

De Kidscents TummyGize is een verzachtende, kalmerende, ontspannende melange speciaal ontwikkeld voor jonge kinderbuikjes. Werkt goed bij krampjes of een moeilijke stoelgang. 

Als jouw kind behoefte heeft aan verfrissing kun je deze zachte, ontspannende melange gebruiken. KidScents Refresh is geformuleerd voor kinderen van twee jaar en ouder en kan direct op de borstkas of hals aangebracht worden. De geur stimuleert gevoelens van gezondheid en welzijn en helpt ongemak te verlichten. De natuurlijke, ontspannende en kalmerende geur bevordert bij het inademen welzijn en stimuleert een rustige ademhaling. Ideaal voor snottebellen om weer vrij te kunnen ademen, de natuurlijke neusspray in een flesje.

Kidscents Kidcare is een olie blend speciaal samengesteld voor kinderen. De olie werkt verzachtend, kalmerend en ontspannend. Ondersteunt de natuurlijke weerstand en geeft ondersteuning aan de huid, spieren en botten. Ideaal om de beentjes ‘s nachts mee in te smeren als ze hinder ondervinden van hun groei. Kidcare wordt tevens gebruikt ter verlichting van emotionele en mentale droefheid.

Heel fijn in gebruik bij kinderen die veel nadenken en waarbij het hoofdje nooit stil staat. (geld ook voor rustig uitende kinderen) Elke ochtend een druppel achter beide oortjes voor meer rust in het hoofd.

Kidscents GeneYus olie ondersteunt jonge geesten met focus op hun projecten en schoolwerk. Diffuus tijdens het lezen, op schoolwerk of in de klas om openheid te bevorderen, positieve gedachten aan te moedigen en onbeperkte mogelijkheden. Open het innerlijke genie van je kind!

MightyZyme Multivitamine KidScents

Multivitamine speciaal voor kinderen

Help je kinderen actief te blijven met KidScents MightyZyme, ons kauwbare supplement. Ideaal voor kinderen ouder dan 6 jaar.  Geef kinderen van 3 tot 6 jaar een halve of hele tablet om op te kauwen of verpletter een hele tablet en voeg toe aan puree of yoghurt. Bevat wortelzaadpoeder, een vleugje pepermuntolie en diverse bessen voor extra smaak.

MightyZymes kauwbare Multivitamine met protease ondersteunt een gezonde spijsvertering bij kinderen. Enzymen in dit supplement ondersteunen de vertering van eiwitten, koolhydraten en vetten.

Dit volledig natuurlijke vegetarische product is gemakkelijk te kauwen en smaakt heerlijk. Gebruik enzymen en geef ze elke dag om een ​​gezond spijsverteringssysteem te ondersteunen.

Benieuwd naar de
producten?

× Een vraag of afspraak plannen?