,

Idaho Blue Spruce (blauwe spar) 5 ml

 39,97

De blauw spar word geteeld, geoogst en gedistilleerd op Young Living’s boerderij St. Maries in het noorden van Idaho (Amerika) en bevat hoge percentages van de plant bestanddelen Alfa-Pineen en limoneen. Alfa-Pineen staat bekend om de antibacteriële eigenschappen en kan ondersteuning geven aan het luchtwegenstelsel. Limoneen is een krachtig antioxidant. De olie staat bekend om het ondersteunen van stijve en gespannen spieren als deze wordt aangebracht. Het bosachtige aroma stimuleert de zintuigen en geeft mentale rust en ontspant het lichaam.

Historie

De verfrissende, verkwikkende en de versterkende eigenschappen van de blauw spar olie hebben ook een lange gebruiksgeschiedenis in de sauna, stoombad en als toevoegingsmiddel voor baden en massage oliën. Vroeger gebruikten de Amerikaanse indianen de blauw spar voor spirituele en praktische doeleinden. De blauwe spar werd gezien als de heilige boom.

Invloed olie op mentaal spiritueel gebied

De olie creëert een symbolisch effect van een paraplu dat de aarde beschermt en geeft binnenin energie van het Universum. Laat in de avond gaan dieren die in het wild leven onder sparbomen liggen. Omdat deze bomen het gevoel van bescherming en verjonging geven en de dieren kunnen zich weer opladen. De olie zorgt voor aarding en geeft het gevoel van diepe, vredige veiligheid. Het helpt ons om het hart te openen door ons het gevoel van veiligheid te geven en te vertrouwen in wie we zijn. Het geeft ons de kracht om diegene te zijn omdat we weten dat het ook veilig is om die persoon te worden.

5 ml

Uitverkocht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Idaho Blue Spruce (blauwe spar) 5 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Een vraag of afspraak plannen?