Diffuser combinaties met je starterkit!

Een aroma diffuser is een apparaat wat helpt je huis fris en vrij van geurtjes te houden. Het helpt de luchtvochtigheid op peil te houden. Na het toevoegen van essentiële olie aan het water krijgt de verneveling een lekkere geur die jouw huis vult. Het is dus een simpele en effectieve manier om te zorgen dat jouw huis fris en lekker ruikt. Met de 100 % natuurlijke oliën van Young Living creëer je niet alleen een heerlijke geur maar heeft het ook nog een mentale of lichamelijke wering.

Het verdampen van essentiële oliën met een diffuser is zeer milieuvriendelijk en zeker niet schadelijk voor jou, je huisdieren of je planten. Integendeel zelfs; het gebruik van een diffuser bevorderd jouw geest en lichaam en bevordert de hoedanigheid van je huisdieren en planten. Als je maar de goede kwalitatieve oliën gebruikt.

Door middel van kleine, maar frequente trillingen ontstaat er een koude verneveling en verspreid een diffuser luchtvochtigheid en de toegevoegde essentiële olie. Zo blijven de moleculen van de olie intact. Afhankelijk van het soort olie heeft de diffuser ook een therapeutische werking. Verschillende oliën hebben verschillende effecten op het lichaam en de geest.

Zo kan je stress verminderen met geuren als lavendel en orange, die een ontspannende werking hebben op je geest en lichaam. Je kan met purification, rc en thieves olie een verkoudheid of zelfs griep tegengaan en bestrijden. Deze geuren openen de neus en bevorderen de ademhaling. Elke geur heeft zo zijn eigen krachten en werkingen.

Hoe deze oliën in te zetten met de diffuser:

In het informatieboekje staan een aantal fijne combinaties voor in de diffuser en hier boven in de afbeelding.  Zet de diffuser op een plek waar je het meeste bent mocht de ruimte groter zijn dan 30 vierkante meter. Je kunt kinderen ook heel goed zelf een geur laten kiezen. Kinderen zijn heel intuïtief en pakken vaak wat ze nodig zijn.

Haal de 2 kapjes van de diffuser en vul de diffuser met water tot maximaal het rode plastic kapje. Voeg dan de druppels olie er aan toe en plaats de kapjes weer terug op de diffuser! Ongeveer 2 a 3 druppels van de olie per keer.

Je kunt hem nu inschakelen, 1 keer drukken dan gaat de diffuser aan met het blauwe lampje, 2 keer drukken staat hij ook aan maar dan zonder licht. (zo kun je hem ook gebruiken op bijvoorbeeld de slaapkamer. De diffuser gaat vanzelf uit na 4 uur of als het waterreservoir leeg is. Gooi het restje water weg voordat je er weer nieuw water in doet met nieuwe oliën. Alleen de oliën van Young Living toevoegen i.v.m. de garantie van het aparaat.

Je kunt de oliën niet 2 of 3 uur van te voren al “klaar zetten” in de diffuser want dan vervliegt een deel van de werking van de oliën al.

Doe nooit meer dan 2 of 3 oliën tegelijk in de diffuser.

Alleen de oliën van Young Living gebruiken

× Een vraag of afspraak plannen?