DIY Allesreiniger maken

Wij gebruiken de Thieves Household cleaner inmiddels overal voor om ons huis schoon te maken, ik gebruik het zelfs om de groene vlekken uit de spijkerbroeken van onze jongens te krijgen. Ik verdun het in een sprayfles met onderstaand recept.

Dit zelfgemaakte allesreiniger recept is simpel en snel om te maken. En laat je huis heerlijk ruiken. Een stuk gezonder dan de chemische producten die je in de winkel kan kopen.

Het is veilig en zacht genoeg om overal te gebruiken maar heeft een uitstekende reinigingskracht.

Plus door de etherische olie werkt het desinfecterend en kan je door de verschillende combinaties van etherische olie een heerlijke geur aan je product geven.

Ideaal om een fles bij de hand te hebben in je keuken en badkamer, spuit het op je aanrechtblad, wasbakken, badkamer, toilet en alle andere oppervlakken om te desinfecteren.

Ontdek de kracht van Thieves Household Cleaner! Maak moeilijke vlekken makkelijk en snel schoon zonder schadelijke ingrediënten. Bacteriën kunnen gevaarlijk zijn, maar gangbare schoonmaakmiddelen vormen een nog groter risico voor de gezondheid. Dit schoonmaakmiddel is een veilig alternatief voor iedere ruimte in huis. Verdun in een spuitfles of emmer of gebruik onverdund voor extra kracht.

Hoe maak je, je eigen allesreiniger?

Ingrediënten:

  • 100 ml water
  • 20 ml Thieves House Hold Cleaner
  • 2 druppels Thieves olie
  • 2 druppels Lemon olie
Glazen sprayfles van minimaal 150 ml 

Werkwijze:

  • Meet alles af in een litermaat en voeg de ingrediënten bij elkaar
  • Schenk over in de sprayfles en klaar is je allesreiniger

Je kunt zo veel langer met je fles Thieves Householdcleaner en het is nog vrij van chemicaliën ook!

× Een vraag of afspraak plannen?