Kant en klare rollers

Ik vind ze ideaal en heb ze zeker in mijn tas als ik ergens heen ga voor een dagje weg maar ook voor thuis zijn ze ideaal en door het duidelijke label weten onze kinderen ze ook snel te pakken om te smeren…

Een roll-on is een olie in een roller die je overal mee naar toe kunt nemen. Een “draagbare” olie. De metalen kogel waarmee je rolt is antibacterieel.

De Breathe Again Roll-on etherische olie roller is een gepatenteerde melange van oliën die speciaal geformuleerd is om het welzijn van de ademhaling te ondersteunen. Breathe Again bevat vier krachtige eucalyptus-oliën: Eucalyptus staigeriana, Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata en origineel van Young Living Ecuador single, Eucalyptus blauw. Eucalyptus oliën bevatten grote hoeveelheden cineool, dat is onderzocht vanwege zijn potentie een gezonde longfunctie te ondersteunen. De etherische oliën pepermunt, mirte en copaïba spelen ook een belangrijke rol in deze melange. Breathe Again is beschikbaar in een draagbare roller, zodat natuurlijke verlichting overal mogelijk is.

Gebruik:

 • Naar wens, ruim aanbrengen op borst en nek.

Let op: Mogelijke huidgevoeligheid. Bij zwangerschap of onder behandeling van een arts, raadpleeg eerst de arts .

Inhoud: 10 ml

De Deep Relief roll-on is een mengsel van olie speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen bij ongemakken van spieren en gewrichten.

Oliën: Pepermunt (Mentha piperita), Balsam Fir (Abies balsamea), Kruid nagel (Syzygium aromaticum), VetiverWinter Green (Gaultheria procumbes), Lemon (Citrus limon), Helichrysum (strobloem), Copaibahars (Copaifera reticulate), kokos olie.

Gebruik: op je slapen, nek, rug, rechtstreeks op spieren, gewrichten of daar waar nodig, onder de voeten op de reflexpunten.

Smeer niet te dicht bij de ogen, de pepermunt zorgt dan voor traanogen! Niks ernstigs maar wel even vervelend.

Inhoud: 10ml

De Stress Away Roll-on is de perfecte natuurlijke oplossing voor onderweg om de normale stress die in het dagelijks leven kruipt, te bestrijden. Deze unieke melange van vanille, limoen en andere etherische oliën maakt het verzachten van dagelijkse stress praktisch en eenvoudig. Vanille, limoen en ocotea zijn nooit eerder gebruikt in een etherische olie-melange van Young Living. Stress Away bevat de etherische olie copaïbahars, een product dat zelden voorkomt in Noord-Amerika en Europa. De unieke roller levert een makkelijke, knoeivrije toepassing voor uw favoriete etherische oliën.

Te gebruiken voor:

 • Rust en kalmte.
 • Hersteld evenwicht.
 • Ontspanning.
 • Onrustig slapen

Gebruik:

 • Rol op de binnenkant van de polsen, slapen en nek, of daar waar nodig!

Deze olie bevat: Copaifera reticulata (Copaibahars) olie, Citrus aurantifolia (lime) olie, Cedrus atlantica (cederhouten) schors olie, vanille planifolia (vanille) absolute, Ocotea quixos (ocotea) olie en olie van Lavandula angustifolia (lavendel).

Inhoud: 10ml

De Tranquil Roll-on is een gepatenteerde melange van Lavender, Cedarwood and Roman Chamomile etherische oliën die geformuleerd zijn om het lichaam en de geest te kalmeren en te ontspannen.

Te gebruiken voor:

 • Creëert rust in het hoofd
 • Kalmerend
 • Emotionele balans
 • Helpt om te aarden
 • Troostende werking op lichaam
 • Verzacht psychische verkrampingen

Gebruik:

 • Aanbrengen op de binnenkant van de polsen, slapen, rug en kuiltje van de nek.

Deze olie bevat: Lavender (lavandula angustifolia) Cedarwood (cedrus atlantica) Roman chamomile (Chamaemeium Nobile) Kokos olie

Inhoud: 10 ml

De Valor roll-on is een van de originele blends ontwikkeld door D. Gary Young en een jarenlange favoriet van onze leden. Elke essentiële olie die de blend bevat is zorgvuldig geselecteerd om z’n unieke voordelen voor toepassingen op de huid en aromatisch verstuiven: Frankincense vanwege het verkwikkende, aardse aroma en de huidverzachtende eigenschappen; Black Spruce vanwege de houtachtige aardse geur; Blue Tansy vanwege de stimulerende aromatische eigenschappen; Geranium vanwege de zoete, bloemengeur; en Camphor Wood vanwege de huidverbeterende eigenschappen en sterke, kruidige geur.

Te gebruiken voor:

 • Een van de populairste en meest verkochte essentiële olieblends van YL.
 • Het aroma verhoogt je concentratievermogen en stimuleert je zelfvertrouwen in moeilijke momenten of bij moeilijke taken
 • Breng op de huid aan om een gevoel van balans en harmonie te ondersteunen.
 • Kalmerende en opwekkende geur
 • De blend heeft een kruidig, zoet, positief aroma dat vertrouwen en moed stimuleert.
 • Breng op je huid aan bij yoga-oefeningen om je met de aarde verbonden te voelen

Gebruik:

 • Breng in ruime mate aan op je polsen, achter in je nek, je schouders, je stuit of waar je er maar behoefte aan hebt.

Deze olie bevat: Capryl/capillaire triglyceride, Picea mariana† (zwarte spar) bladolie, Cinnamomum camphora† (kamfer) houtolie, Tanacetum annuum† (blauw boerenwormkruid) bloemolie, Boswellia carterii† (wierook) olie, Pelargonium graveolens† (Geranium) bloemolie

Inhoud: 10 ml

Bij de aankoop van de oliën krijg je altijd een uitgebreide beschrijving over de toepassing en werking van de oliën

× Een vraag of afspraak plannen?