NingXia

Ningxia Red ® is een krachtige antioxidant drank!

Bij ons gezin is de NingXia niet meer weg te denken, onze jongste drinkt het zo op, heerlijk zoet! Op vakantie nemen we de zakjes mee, ideaal!
Voor de oudste 2 meng ik het in een heerlijke smoothie zodat we allemaal onze gezonde voedingstoffen binnen krijgen.
 
Het bevat Chinese wolfsbessen (goji bes), een super mix van bosbessen, appelbessen, kersen, granaatappels en pruimensappen, natuurlijke stevia-extract, druivenpitten extract en puur vanille-extract.

Ook bevat het de essentiële oliën Tangerine (manderijn), Yuzu (yuzu), Lemon (citroen) en Orange (sinaasappel). Ningxia wolfsbessen en de andere voedzame ingrediënten maken Ningxia
Red de perfecte keuze voor het verbeteren en optimaliseren van je gezondheid!

Ingrediënten:

De volgende essentiële oliën:
• Orange (Sinaasappel, Citrus sinensis), Yuzu (Yuzu, Citrus junos), Tangerine (Manderijn, Citrus reticulata) en Lemon (Citroen, Citrus limon)
• Orange en Lemon staan bekend om hun vermogen de normale cellulaire regeneratie te helpen behouden en ondersteunen. Ze bevatten het krachtige antioxidant d-limoneen.
• Tangerine heeft een frisse smaak en zorgt voor het behoudt van een gezond cholesterolgehalte.
• Yuzu is toegevoegd in de Ningxia Red voor zijn unieke heerlijke aroma, de smaak en het hoge gehalte aan antioxidanten.
• Deze mix van zuivere en krachtige essentiële oliën smaken heerlijk met de andere ingrediënten van NingXia Red. Ze zorgen o.a. voor een goedwerkende spijsvertering, gezond immuunsysteem, gezonde hersenfunctie en een gezond hart- en vaatstelsel.
• Wolfsbessen puree. De wolfsbessen die gebruikt worden voor de NingXia Red komen uit de Ningxia provincie in het noorden van China. Dit super fruit bevat één van de hoogste percentage vezels, vergeleken met al het andere voedsel. Het bevat zeaxanthinecarotenoïden die belangrijk zijn voor het behoud van een gezond gezichtsvermogen. Het bevat ook polysacchariden, aminozuren Ningxia en symbiotische vitaminmineral paren die samen een optimale inwendige absorptie verzorgen. Young Living gebruikt de puree, sap, schil, zaden en vruchten van de wolfsbessen.
• Sappenmix. De sappenmix bestaat uit druif (Vitis vinifera) zaad extract, bosbes (Caccinium corymbosum), pruim (Prunus domestica), aronia (Aronia melanocarpa), kersen (Prunus avium), en granaatappel (Punica granatrum) sappen. Een van de opvallende vruchten in Ningxia Red is een gepatenteerd druivenpittenextract dat polyfenolverbindingen bevat. Deze kunnen helpen bij het ondersteunen van een gezond hart- en bloedvatenstelsel.
Daarnaast bevatten bosbes, pruim, aronia, kersen en granaatappelsap van nature veel anthocyanen en polyfenolen, die zorgen voor bescherming van het lichaamsweefsel.
Door het gebruik van o.a. deze sappen is Ningxia Red één van de meest antioxidant-rijke dranken.
• Stevia extract. Stevia (Rebaudioside A) is een calorieloze zoetstof en is 300 keer zoeter dan suiker. Dit maakt de Ningxia Red een heerlijke drank met een lager suikergehalte.

Welke voordelen biedt Ningxia Red?:
Het ondersteunt:
1. de normale cellulaire functie
2. een goede gezondheid en het algemeen welzijn
3. het immuunsysteem
4. het gezichtsvermogen
5. de spieren en gewrichten
6. het hart- en bloedvatenstelsel
7. biedt d-limoneen, een krachtige antioxidant
8. een gezonde gewichtsbeheersing (in combinatie met een gezonde voeding en lichamelijks beweging)
Gebruik: Drink 30 à 60 ml, 2 maal daags om het goed functioneren uw lichaam te ondersteunen, meer mag altijd! Goed schudden voor gebruik. Bewaren in de koelkast na opening. Na opening 30 dagen houdbaar.

Wist je dat:
• NingXia Red is Halal en Kosher goedgekeurd.
• De citrus essentiële oliën in de Ningxia Red hebben een levendige geur die mentaal opwekkende werking heeft, terwijl deze ook het lichaam kalmeert.
• Natuurlijke stevia-extract, een calorie-loze zoetstof, en wolfsbes polysacchariden ondersteunen een goede cellulaire communicatie zonder pieken in de bloedsuikerspiegel te veroorzaken.
• NingXia Red bevat geen hoge fruitsuiker zoetstoffen.
• In een blinde smaaktest, waarbij werd getest op uiterlijk, smaak, nasmaak en mondgevoel. In vergelijking met soortgelijke dranken, kreeg NingXia Red de voorkeur in 77% van de smaaktesten.
• NingXia Red bevat bosbes, kers, aronia, granaatappel, en pruimvruchtensappen, die met de hand zij geselecteerd voor hun bioactieve fytonutriënten en het vermogen om opbouwende energie te ondersteunen.
• Het aanbevolen gebruik van 2 maal daags 30 a 60ml NingXia Red, is gebaseerd op onderzoek naar wolfsbessen.

Bestel het hier…

Veel gestelde vragen:
• Bevat NingXia Red maïs, gluten, soja of noten? Zijn er ingrediënten afkomstig uit maïs, gluten, soja of noten? Nee.
• Waarvan is de pectine afgeleid? Pectine is een natuurlijke vezel aanwezig in bijna alle vruchten. De pectine in Ningxia Red is afkomstig van de verschillende citrusvruchten die het bevat.
• Hoeveel gram suiker bevat 30ml NingXia Red? Testen laten zien dat NingXia Red slechts 2 gram suiker bevat.
• Mag je bij zwangerschap, borstvoeding en/of mogen kinderen Ningxia Red gebruiken? NingXia Red is over het algemeen veilig voor iedereen; echter, als u vragen of opmerkingen heeft, raadpleeg dan een arts.
• Is NingXia Red vegetarisch en/of veganistisch? Ja.
• Hoeveel wolfsbessen zitten er in 30ml NingXia Red? Op basis van de stappen in het productieproces van Young Living’s puree-producent in China, zitten er meer dan 14 gram Ningxia wolfsbessen in elke 30ml.
• Mag ik zelf essentiële oliën toevoegen aan NingXia Red? Ja! NingXia Red bevat al hoge hoeveelheden sinaasappel, citroen, mandarijn en yuzu essentiële oliën, maar wees creatief en meng NingXia Red met je favoriete oliën die zijn gelabeld voor inwendige gebruik.