Olie uitgelicht (Blue Relief)

De olie werd door Gary Young gemaakt na een ernstig letsel van de gewrichtsbanden in zijn been. Het ondersteunt de bloedsomloop, spieren en gewrichten en het bevordert een normale cellulaire functie. Het is een uitstekende combinatie van essentiële oliën die speciaal ontworpen is voor vermindering van ontsteking en pijn.

Het brengt extra zuurstof in het gebied van het beschadigde weefsel dat het genezingsproces ook versnelt. De eugenol in de olie clove (kruidnagel) heeft een lange geschiedenis bij het gebruik voor pijnbestrijding in de tandheelkunde, reuma, artritis en hoofdpijn.

Blue Relief kan helpen bij spier en bot pijn, verstuikingen, artritis, gewrichtsbanden en elke vorm van (sport)blessures tot kleine bulten en blauwe plekken. De olie wordt ook vaak gebruikt tijdens lichaamsmassages om de doorbloeding te ondersteunen. Het heeft een verfrissende geur en een verkoelende sensatie op de huid.

Mentale spirituele invloed: De olie kan helpen bij het wissen van negatieve emoties en energieën. Het werkt bijzonder verheffend wanneer het lichaam en geest in een uitputtende toestand is en die uiteindelijk zal leiden tot burn-out. Het kan ook diegene helpen, die bang zijn voor hun eigen emoties of het niet durven te uiten.

Tips:

 1. ◊ Blue Relief olie niet op open wonden gebruiken.
 2. ◊ Voor een blessure of na een extra intensieve training, breng 2-3 dr. aan met Ortho Sport (YL).
 3. ◊ Artritis pijn wrijf 2-4 dr. 2-3x per dag op de pijnlijke plek.
 4. ◊ Gevallen / gestoten masseer 2-3 dr. (on)verdund op de pijnlijke plek, leg er daarna een warme kompres op.
 5. ◊ Groeipijn meng 2-4 dr. met V6 en masseer op de pijnlijke plek.
 6. ◊ Hoofdpijn wrijf 1 dr. (on)verdund op de slapen, nek en voorhoofd.
 7. ◊ Ischias (pijn) wrijf 2-4 dr. 2-3x per dag op het beginpunt van de rug.
 8. ◊ Menstruatiepijn / Buikkrampen / Opgeblazen gevoel in buik breng 2-4 dr. aan op de buik, wrijf met de klok mee en leg er een warme kompres op.
 9. ◊ Peesontsteking / Kneuzing / Spierpijn / Spierkramp / Gewrichtspijn / Rugpijn wrijf 2-4 dr. op het gewenste gebied, eventueel daarna een warme kompres.
 10. ◊ Spanningshoofdpijn masseer 1 dr. (on)verdund op de slapen, voorhoofd en nek. Voetmassage masseer 2-3 dr. verdund met V6.
 11. ◊ Wervelkolom (pijn) druppel (6-8 dr.) de olie over de wervelkolom vanaf de nek t/m de lage rug (heiligbeen), strijk de olie zachtjes uit, zonder druk, en leg er een warme kompres op.

Nog meer combinaties waar de Blue Relief een onderdeel van is

× Een vraag of afspraak plannen?