Olie uitgelicht (Purification)

De olie die we inzetten bij oor en/of keelpijn! Ook in de diffuser is deze erg fijn tegen het hoesten. Hij elimineert ook schimmels en bacteieën. Bij oor- of keelpijn rondom het oor of op de keel smeren. Voor volwassenen 1 op 1 verdunnen. Voor kinderen verdunnen naar leeftijd.

De geur van de olie is fris, schoon en erg verheffend. De olie is speciaal samengesteld voor diffuse, om in de lucht aanwezige giftige stoffen, anaërobe bacteriën, virussen, schimmels, meeldauw en ook sigarettenrook, huisdier geuren en alledaagse geuren en andere schadelijke geuren in een ruimte te helpen elimineren. Daarbij hebben alle oliën in deze mix antibacteriële en desinfecterende eigenschappen, wat kan helpen tegen bijensteken en andere insectenbeten.

Het zorgt voor het neutraliseren van het gif van insectenbeten, spinnen, bijen, horzels en wespen. De olie kan rechtstreeks op de huid aangebracht worden voor het reinigen en kalmeren bij insectenbeten, snijwonden en schaafwonden. Purification hoort eigenlijk elke dag in de diffuser. Wat we voor lief nemen zijn de radioactieve isotopen in onze lucht; de bacteriën in de lucht, de lucht verspreide vervuiling, schimmelsporen, bacteriesporen en virale sporen die daar gewoon, in de lucht aanwezig zijn. De radioactieve isotopen behoren tot de samenstellingen die zeer schadelijk zijn voor het menselijk immuunsysteem.

Door middel van het gebruik van de diffuser met deze olie in een kamer zal zuivering en reiniging van negatieve emoties en trillingen plaats vinden. Diffuse in een emotioneel geladen ruimte, vooral als er woede, geweld of chaotische energie is. Het kan helpen boosheid en conflicten te kalmeren en het zorgt voor zuiverheid van denken en het kan de orde herstellen. De olie kan ook helpen voor, als we ondersteuning nodig hebben in het zien van onze patronen als het gaat om verlating, afwijzing, of de angst om alleen te zijn.

Tips: 

 • Purification neutraliseert gif, en als je het onmiddellijk na de beet er op druppelt, zal het binnen een paar seconden neutraliseren, ook al is het een paar minuten tot een uur later. Als het gif zich in de bloedbaan begeeft, zal de werking iets langer duren, maar het zal toch het gif nog neutraliseren. Bedek alleen het gebied waar het gif heen gaat en je zult versteld staan van de werking van deze olie. 
 • Blaar (reinigen) 1 dr. direct op de blaar om te reinigen en te desinfecteren. 
 • Drogerdoekje 1 dr. op het wasgoed of op een nat doekje of sok en plaats het in de wasdroger. 
 • Geurende schoenen leg een watje met 2 dr. olie in de schoenen. 
 • Insecten beten / Snijwonden / Schaafwonden / Krassen 1 dr. op het gewenste gebied. 
 • Insecten verjagen diffuse. Spray 8 dr. met water in een verstuiver. 
 • Kalknagel 1 dr. op het nagelbed, 2x per dag tot de nagel uit groeit en de schimmel verdwenen is. 
 • Keelpijn (beginnende) masseer 1 dr. op de hals. 
 • Onaangename geuren / Sigaretten rook / Luchtvervuiling / Hooikoorts / Ziekte diffuse om de lucht te zuiveren. 
 • Oormijt (kat en hond) meng 2 dr. Purification en 1 dr. Peppermint met V6, op een wattenstaafje en wrijf hiermee de binnenkant (begin) van het oor. Bij katten een hogere verdunningsverhouding aannemen. 
 • Openbaar toilet (na het gebruik) wrijf 1dr. in de handen voor het desinfecteren.
 • Verf lucht diffuse de olie in de ruimte waar geverfd word.
 • Vlekken op kleding (inkt, viltstift, pen) 2 dr. inwrijven op de vlekken, een uur later weer en dan in een koud water badje leggen en de volgende ochtend wassen in de wasmachine.
 • Vlooien (kat en hond) 1 dr. olie verdunnen met V6 en strijk over de rug en staart. Bij het einde van de rug en begin van de staart zitten de meeste vlooien. Ook de andere honden en katten in de leefruimte behandelen. Bij katten een grotere verdunningsverhouding aannemen.
 • Ziekte (weren) 1 dr. op een wattenstaafje (of verdund met V6) en wrijf ermee langs de binnenkant van de neusgaten. Diffuse. Inhaleer. 2 dr. onder de voeten tijdens het reizen. 2-4 dr. op een watje of doekje voor in luchtroosters van een huis of een luchtsysteem in hotels en in de auto.
 • Zweetvoeten wrijf 1-2 dr. onder de voeten.
× Een vraag of afspraak plannen?