Olie uitgelicht (RC)

De olie bevat krachtige essentiële oliën die ondersteuning bieden aan de luchtwegen en de natuurlijke weerstand verbeteren. Het is speciaal ontworpen voor ondersteuning van de luchtwegen, waaronder allergieën, verkoudheid, bronchitis en sinus ontstekingen. Het kan ook helpen met snurken, slaapapneu en uitlopers van botten. RC werkt ook zeer gunstig bij het gebruik met een diffuser voor allergieën en verkoudheden.

Diffuse bijv. op de slaapkamer voor het bestrijden van verkoudheid, keelpijn, longontsteking of apneu. Raven en R.C. essentiële oliën zijn samen één van de beste oliën voor de bestrijding van luchtwegenproblemen. Veel mensen rouleren deze oliën of gebruiken ze beide voor griep, verkoudheid of longontsteking.

Wij gebruiken de R.C. olie bij verkoudheid, we nemen 2-4 dr. en smeren het op het longgedeelte op de rug of op het reflexpunt van de longen onder de voeten en dat werkt erg goed. Of in een schaal met heet water met 2-3 dr. olie en stomen met een handdoek eroverheen.

Ook gebruiken we deze olie voor het snurken, elke avond smeren op de neusvleugels en op de keel/borst. Bij volwassenen bij dagelijks gebruik, 1 op 1 verdunnen. Er zijn zelfs ervaringen van het vergruizen van een hielspoor botje door het dagelijks te smeren op de pijnlijke plek. Ongelofelijk maar waar!

Tips:

  • Gebruik de olie in een warme kompres op de borst en het longgedeelte op de rug. Wissel af met de olie Raven.
  • Gebruik de olie bij de raindrop techniek of bij een massage verdund met V6 op de borst, rug en voeten.
  • Gebruik 1-2 dr. bij sinus ontstekingen op de neus en neusvleugels of 1 dr. op een wattenstaafje en wrijf het staafje rond in de uiteindes van de neusgaten.
  • Allergie diffuse. Wrijf 1-2 dr. op de keel of borst.
  • Hoesten 1-2 dr. op de keel of borst. Diffuse. Bij kinderen; 1-2 dr. verdund onder de voeten en diffuse.
  • Longontsteking / Luchtwegen problemen / Verkoudheid maak een warm kompres voor je borst en meng 5 dr. in 2 kopjes warm water in een schaal, bevochtig de handdoek met het water uit de kom, wring het uit en leg het op de borst met een droge handdoek er bovenop. Diffuse. Neem een schaal met heet stomend water en voeg 2-4 dr. R.C., Raven, Dorado Azul of Eucaluptus Blue toe en stoom 1 minuut met een handdoek over het hoofd, 2x per dag. Voeg er Thieves en Raven aan toe om de effecten te versterken.
  • Snurken / Slaap apneu wrijf 1-2 druppels op de keel voor het slapen en op de neusvleugels. Diffuse in de slaapkamer. 3 druppels.