Olie uitgelicht (Stress Away)

Het is een natuurlijke oplossing, gecreëerd om de stress in het dagelijkse leven dat erin sluipt, te bestrijden. Mensen die lijden aan chronische stress hebben vaak de neiging om een zwakker immuunsysteem te ontwikkelen, meer aanleiding om hart en vaatziekten te krijgen en vroegtijdige veroudering van de cellen te creëren.

Deze mix is speciaal geformuleerd voor het verlichten van de dagelijkse stress en spanningen. Stress Away is het eerste product dat de unieke stress verlichtende combinatie van limoen en vanille essentiële oliën bevat. Het bevat ook copaiba en lavendel dat de mentale starheid verminderd en het evenwicht herstelt. Met krachtige plantaardige bestanddelen, zoals de cedrol gevonden in cederhout en de eugenol die van nature in vanille zit, kan Stress Away helpen voor ontspanning en het verminderen van incidentele stress.

Al deze ingrediënten worden vakkundig vermengd met de exotische geur van Ocotea, de exclusieve olie uit Ecuador van Young Living. De oliën in deze mix zijn zeer uniek en samen vormen ze een aantrekkelijke geur voor zowel mannen als vrouwen. Gebruik het voor elke vorm van stress, ook bijv. voor vermoeidheid, irritatie of slapeloosheid.

Stress Away is ook heel fijn bij spannende gebeurtenissen zoals 5 december voor kinderen

Belangrijkste voordelen:

  • Vermindert stress, vooruitlopend op mentale spanning.
  • Vermindert stressoren die een negatieve invloed kunnen hebben op het slapen.
  • Verhoogt de gemoedstoestand van een individu.

Nog een paar handige tips:

  • Voor een presentatie, vergadering, plankenkoorts, fobie enz., diffuse Stress Away om de zenuwen te kalmeren of om te kalmeren bij angst. Breng de olie royaal aan op de binnenkant van de polsen en inhaleer de olie.
  • Kalmeren diffuse of inhaleer. Breng 1-2 dr. aan op de slapen, nek, borst, schouders, binnenkant polsen, rug of reflexpunten.
  • Mentale balans / Alertheid / Medeleven / Emoties wrijf 4 dr. met de klok mee, op de buik.
  • Parfum gebruik het als een parfum aan de achterkant van de oorlellen en het pakt ook de spanning en stress in het lichaam aan.
  • Slapen diffuse. 2-4 dr. onder de voeten en beide grote tenen en de nek. (zachte gedeelt/kuiltje)
  • Spanning wrijf 1-2 dr. warm in beide handen en leg deze over mond en neus en adem diep en rustig in.
× Een vraag of afspraak plannen?