Zelf essentiële oliën bestellen met korting

Zelf oliën bestellen?

Young Living geeft korting aan hun leden om tegen een gereduceerd tarief olie te bestellen, namelijk met 24% korting.

Essential Rewards Program (vanaf nu ER) is een spaarprogramma van Young Living waarmee je de gelegenheid krijgt om voor GRATIS oliën en producten te sparen, wie wil dat nou niet? In principe kun je al meteen bij aanschaf van je Premium Starter Kit (PSK) ER aanmaken (dan gaat de inschrijving/1e bestelling net even anders; zie uitleg hieronder) omdat je dan meteen al 10 punten spaart! En meer uiteraard als je er nog wat producten bij besteld. Een tweede voordeel is; verminderde verzendkosten en extra gratis oliën, ook erg fijn!

Hoe gaat dit in zijn werk?

“Hulp nodig bij het inloggen op je account of om te kijken hoe je kunt bestellen? Neem contact op met degene waar jij je starterkit hebt gekocht”

Bekijk hier het filmpje met uitleg over het plaatsen van een bestelling op Essential Rewards

Hoe plaats ik een Essential Rewards bestelling

Wellicht is het handig om uit te leggen wat PV is, zodat het wat makkelijker wordt om het te snappen. PV staat voor Personal Volume. PV wordt aangeduid om aan te geven wat voor waarde een flesje olie of een product van Young Living heeft. Als voorbeeld: een flesje Stress Away heeft een waarde van 29,75 PV en een flesje Rose heeft een waarde van 166.75 PV (dit is ook wel meteen de allerduurste olie die Young Living in de collectie heeft).

Een korte uitleg wat is PV?

Een PSK heeft een waarde van 100 PV en flesje V-6 olie 21.75 PV. Dus als je een bestelling hebt gedaan en het totaal komt op 120 PV dan spaar je in de eerste 3 maanden 12 PV- punten (de eerste 3 maanden spaar je 10%), in de 4e tot de 24 maand zou je 24 PV gespaard hebben (je spaart 20% van de 4e tot en met de 24e maand) en vanaf de 25e maand dat je met ER je bestelling doet zou je 27 PV punten gespaard hebben (vanaf maand 25 spaar je maar liefst 25%!). Dat tikt dus lekker aan!

Young Living heeft net het hele ER programma veranderd om het nog leuker en aantrekkelijker voor ons te maken. In de 3e, 6e en 9e maand dat je via ER een bestelling doet krijg je van Young Living, buiten de gespaarde PV, ook nog een EXTRA gratis olie. En in de 12e maand dat je via ER je bestelling doet krijg je van Young Living wel een heel SPECIAAL CADEAU namelijk een flesje met de exclusieve blend Loyalty!!

Wat zijn de voorwaarden om aan ER mee te doen?

Voorwaarde om mee te doen aan ER is dat je elke maand voor minstens 50 PV (dat is ongeveer 50 euro) aan producten besteld. Hoe meer je besteld (je kunt natuurlijk ook mensen met jou mee laten bestellen, zodat ze van jouw 24% korting gebruik kunnen maken) hoe meer punten je spaart! Je kunt zelf bepalen op welke dag je jouw ER order er die maand uit wilt laten gaan. Je kunt elke maand hetzelfde bestellen, of uiteraard een nieuwe bestelling plaatsen.

Je kunt er 1x per maand een ER bestelling uit laten gaan. Wil je onverhoopt nog een extra bestelling plaatsen dan kan dit uiteraard, maar dat doe je dan via eenmalige bestelling. (via een eenmalige bestelling spaar je geen punten maar kun je, je bonuspunten weer inleveren.)

Zodra je flink wat punten gespaard hebt kun je die ‘inwisselen’ voor GRATIS producten, het enige wat je betaald zijn de verzendkosten. Je gespaarde punten blijven een jaar geldig en je kunt maximaal 350 punten per keer inwisselen. En uiteraard kun je je ER opzeggen wanneer je maar wilt, zorg er dan wel eerst voor dat je wat van je punten gekocht hebt anders ben je ze kwijt.

Je herkent de producten aan het paarse vlaggetje achter het product. Alleen op deze producten kan je, je gespaarde punten inleveren

× Een vraag of afspraak plannen?